top of page

CIRCE

 

Pasma: galgo

Spol: samička

Barva: temno tigrasta

Ocenjena starost: 4 leta

Circe_2 (Mittel).jpg

Circe, čudovita galga, nosi ime fascinantne in lepe čarovnice iz grške mitologije, ki je imela moč očarati ljudi in jih spremenjati v živali. Naša galgica pa vsak pogled, ki ga ujame, spremeni v absolutno ljubezen. Je varovanka zavetišča BaasGalgo – prostovoljci jo opisujejo kot popolno srčno izbranko.

 

Je neizmerno lepa, vendar ne samo zaradi svoje postave in globokih, prodornih oči. Veličastna je zaradi svojega značaja. V zavetišče je prispela, ko se ji je njen galguero odrekel: verjetno ni bila ocenjena kot "primerna" za lov, zato so jo zavrgli kot neuporaben predmet. A zdaj ima deklica zase druge načrte, kot so prijeten dom, ljubeča družina in veliko človeške topline.

 

Prostovoljci zavetišča pravijo, da je vesela, prijazna in inteligentna. Z drugimi psi se dobro razume, na sprehodih je lahko vodljiva, obožuje pozornost, božanje ... Do vseh izkazuje primeren odnos.

 

Skupina članov Pet Levrieri bo kmalu obiskala španska zavetišča, zato se nadejamo novih fotografij, videoposnetkov in posodobitve opisa.  

 

Circe tako kot vsi galgi po prihodu iz pekla v predano oskrbo prostovoljcev BaasGalgo upa, da bo v življenju deležna le še ljubezni, veselja in dogodivščin.

Prevoz v Slovenijo možen v začetku julija 2024.

V iskanju doma

 

Informativni vprašalnik za posvojitelje

galga CIRCE
Circe_03 (Mittel)
Circe_02 (Mittel)
Circe (Mittel)
Circe_02 (Mittel)
bottom of page