top of page

 

Letaki in zloženke

 

Vsem velikim ljubiteljem hrtov in podpornikom društva smo kot pomoč pri ozaveščanju množic o težki in pereči situaciji tekmovalnih in lovskih hrtov na Irskem, v Veliki Britaniji in Španiji pripravili dve vrsti promocijskega materiala.

 

Letak redno posodabljamo z novimi hrti, ki so na voljo za posvojitev prek našega društva. Opozarjamo, da je praviloma na voljo veliko več hrtov, kot jih lahko uvrstimo na posamezen letak. Zato je dobro redno spremljati "ponudbo" hrtov v zavihku V iskanju doma. Prosimo vas, da letake delite tako fizično – z obešanjem na za to predvidenih in dovoljenih mestih v veterinarskih ordinacijah, v trgovinah s hrano in opremo za hišne ljubljenčke itn. – kot virtualno prek družabnih omrežij s posredovanjem sorodnikom, prijateljem, znancem in sodelavcem.

Najnovejša različica letaka

Zloženka je namenjena spoznavanju širših množic s problematiko hrtov tekačev in lovcev v nekaterih državah po svetu. V ta namen združuje tako razlagalno besedilo (na splošno o hrtih ter o pereči usodi teh čudovitih živih bitij) kot slikovni material – podobe posvojenih in srečnih hrtov v novem domu. Prosimo vas, da zloženko delite ljudem na sprehodih s svojimi hrti, na hrtjih druženjih itn. ali po nekaj izvodov pustite povsod tam, kjer menite, da bodo "padli na plodna tla".

 

Zloženko smo pripravili v barvni in črnobeli različici – prilagojeno za različne tiskalnike. Tiska se jo obojestransko in enojno prepogne.

bottom of page