top of page

 

ELLEN

 

Pasma: greyhound

Spol: samička

Barva: modra

Višina: 67 cm
Datum rojstva: marec 2022

ellen_grey_adozione_01.webp

Ellen so nedavno rešili prostovoljci zavetišča Limerick Animal Welfare.

 

Izkazala se je kot samozavestna samička greyhounda, ki je vedno odprta za srečanja in spoznavanje z ljudmi. Med ljudmi se počuti sproščeno, zna se jim predstaviti na nevsiljiv in ljubezniv način, zaradi česar nemudoma pritegne vso pozornost in spoštovanje.

 

Resnično ima zelo rada ljudi.

 

Prisotnost majhnih otrok je ne plaši niti moti. Z njimi je nežna in potrpežljiva, zato lahko živi tudi v družini z otroki.

 

Je radovedna psička z velikansko željo po odkrivanju sveta in doživetjih, saj je v zavetišču začutila, da ji je to zdaj končno dovoljeno.

 

Do vseh psov, ki jih je do sedaj srečala, se je ob prvih pristopih in interakcijah obnašala primerno in družabno, ne glede na to, ali je šlo za samičke ali samčke, hrte ali pse drugih pasem, velike ali majhne. Ni pokazala plenilskega vedenja do psov majhne rasti, zato lahko sobiva tudi z njimi.

 

Na sprehodu ohranja sproščeno in umirjeno gibanje ter lepo hodi ob vodniku. Odlično se zna povezati z njim, saj je zelo občutljiva na napetost povodca in na nakazane spremembe smeri. Sprehod z njo je res pravo veselje.

 

Lahko bo živela kot edinka (zna se umiriti in ostati sama doma, ne da bi se dolgočasila ali bi zaradi osamljenosti trpela) ali pa v družini z več psi (saj ji je sobivanje s psi v zadovoljstvo).

Obožuje vožnjo z avtomobilom.

Prevoz v Slovenijo možen konec avgusta 2024.

V iskanju doma

Informativni vprašalnik za posvojitelje

greyhoundica ELLEN
ellen_grey_adozione_04
ellen_grey_adozione_02
ellen_grey_adozione_03
ellen_01
bottom of page