top of page

 

JACK

 

Pasma: greyhound

Spol: samček

Barva: črna

Višina: 70 cm
Datum rojstva: 25. maj 2022

Jack-3 (Medium).jpg

Jack bo nedvomno takoj ukradel vaše srce, saj je pravzaprav nemogoče, da se ne bi zaljubili v njegovo igrivo in simpatično naravo. Ta hrt je pravi zadovoljni srček, ki si želi izkušenj in življenja z ljudmi.

 

Videti je, da zaupa sam sebi in ljudem. Pri spoznavanju in komuniciranju z ljudmi je samozavesten. Zelo rad je v njihovi družbi in najbolj od vsega  uživa, ko je vključen v njihove vsakdanje aktivnosti in življenjska doživetja.

 

Jack je pameten, ljubeč in prijazen hrt. Rad hodi na sprehode in zelo uživa v teku. Teče iz ljubezni do samega teka, saj z njim v popolnosti izrazi sam sebe. Lahko ga opazujemo, kako divja s polnim plinom, a že v naslednjem trenutku popolnoma sproščeno leži v travi, ali pa se povsem mirno sprehaja in vohlja po zraku in tleh ter radovedno prisluškuje zanimivim zvokom iz narave. In resnično uživa, ko lahko vse našteto počne s svojimi človeškimi prijatelji.

 

Jack hrepeni po dobrem odnosu in sodelovanju z ljudmi. Na sprehodu z očmi išče stik z vodnikom in se z njim sporazumeva.

 

V zavetišču Star Rescue je imel priložnost spoznati tudi otroke in ugotovil je, da so mu všeč, saj so lahko zelo zabavni prijatelji, s katerimi si je lepo deliti izkušnje in nežnosti. Rad se igra tako s plišastimi igračkami kot z drugimi psi.

Lahko živi kot edini pes v družini, pa tudi v družbi drugih psov.

Je družaben hrt. Z vsemi psi v zavetišču se dobro razume; pri tem ni pomembno, kakšne pasme so. Išče njihovo družbo in interakcijo. Ne kaže plenilskega nagona do majhnih kužkov; ignorira jih ali pa se z njimi igra – spoštljivo in brez vsakršne agresije.

 

Ob srečanjih s psi na sprehodu ostaja umirjen, spoštuje njihov osebni prostor in upošteva pravila pasjega bontona. Osredotoča se na svojega vodnika, sledi njegovim navodilom glede smeri in hitrosti hoje. Na povodcu ne vleče in ne kaže izzivalnega vedenja do drugih psov ter je nasploh zelo sproščen hrt.

 

Jack uživa v vožnji z avtomobilom.

 

Navajen je tudi življenja v urbanem okolju oz. v večjem mestu.

Prevoz v Slovenijo možen konec junija 2024.

V iskanju doma

Informativni vprašalnik za posvojitelje

Lep sem!
greyhound JACK
jack_grey_17
Jack-adozione-levrieri-greyhound-4 (Medium)
jack_grey_21_copertina
jack_grey_13
Jack-adozione-levrieri-greyhound-1-e1707216214404 (Medium)
jack_grey_16
jack_grey_18
jack_grey_08
jack_grey_15
jack_grey_12
jack_grey_07
jack_grey_14
jack_grey_11
jack_grey_10
jack_grey_09
jack_grey_19
Jack-adozione-levrieri-greyhound-2 (Medium)
jack_grey_05
jack_grey_03
Jack-adozione-levrieri-greyhound-3 (Medium)
jack_grey_04
jack_grey_01
jack_grey_02
jack_grey_06
bottom of page