top of page

Virtualni kužkov festival

(12. december 2020)

Medtem ko je ena ekipa društva potovala v Italijo po dva zadnja letošnja posvojenca, so bili nekateri naši člani (pod vodstvom Jana) dejavni pri predstavljanju našega društva na Največjem kužkovem festivalu 2020, ki je tokrat potekal virtualno in sicer dva dni – v soboto, 12. decembra, z začetkom ob 10h (uradni začetek festivala) in nato še v nedeljo, 13. decembra.

 

 

Na virtualni stojnici (profilu) smo oblikovali šestnajst objav. Prvi dve (osnovni podatki društva in splošni opis hrtov) je Jan pripravil že dan pred uradnim začetkom (11. decembra), nato pa je celo soboto vsako uro javljal s predstavitvami našega delovanja. Med drugim je objavil vse profile hrtov, ki so bili trenutno na voljo za posvojitev, sledilcem festivala pa je v posebnih objavah podal še osnovno poslanstvo društva, način delovanja, možnosti za pomoč društvu itn. Pri vseh javljanjih so bili dodani relevantni URL naslovi, tako na društveno spletno stran kot na FB profil, prav tako pa so vse objave vsebovale tudi t. i. call to action (poziv k sodelovanju).

V obeh dneh trajanja festivala je stojnica prejela 21 všečkov. Za všečkanje in komentiranje so se obiskovalci morali prijaviti v spletno stran, čemur Jan pripisuje nizek t. i. engagement (vključenost). V kolikor bi se festival odvijal na drugi platformi (npr. na Facebooku), bi bil le-ta po njegovem mnenju gotovo večji. Doseg objav je žal težko oceniti, saj spletna stran ni ponujala beleženja števila ogledov profila/stojnice.

Ocenjujemo, da je bila udeležba na Virtualnem kužkovem festivalu uspešna, še posebej upoštevajoč spontano naravo organizacije dogodka.

Letos smo bili z vami virtualno
dogodek-2020-cove-1920x1080+(1).jpg
KUžkov festival 2020.jpg
bottom of page