top of page

INDIRA

 

Pasma: galgo

Spol: samička

Barva: bela in smetanasta

Datum rojstva: 1. oktober 2022

Indira-4.jpg

Indira, osupljiva, prelestno lepa galga, nosi pomembno ime ... Indira Gandhi je bila prva ženska na čelu indijske vlade ... Ime v naši zavesti odmeva kot sinonim za svetlo in boljšo prihodnost, ki čaka to mlado, še ne enoletno galgo.

 

Kljub rosni mladosti ima Indira dih jemajočo postavo (bela je kot sneg, vitka in graciozna, s sijočimi temnimi očmi) in čudovit značaj. Znano je, da so galgi že od mladosti podvrženi grobemu izkoriščanju za lov in lovska tekmovanja ter poginu ali zapuščenosti, če ne izpolnijo pričakovanj.

 

V začetku je zaradi vseh nelepih spominov nekoliko zadržana in nezaupljiva, vendar se kmalu odpre in pokaže svoj družaben, veder in radoživ značaj. Dobro se razume z vsemi psi, samci in samicami. Trenutno je v zavetišču Scooby Medina del Campo, kjer zanjo vestno skrbijo.

 

Indira je mlada galga, ki ima, kljub začetni sramežljivosti, močno voljo do življenja in željo po dogodivščinah in odkrivanju sveta.

 

Ker je še rosno mlada, zanjo priporočamo družino, ki ji lahko nameni veliko kakovostnega časa in raznovrstnih življenjskih izkušenj. Primerno okolje je izven nasičenih mestnih središč. Čudovita galgica si zasluži najboljši razvoj in vso ljubezen tega sveta, v spomin na vse galge, ki jim ni uspelo.

Posodobitev, 18. septembra 2023.

Člani Pet Levrieri so Indiro srečali med obiskom Španije v sredini septembra.

Pravo veselje jo je bilo videti tako umirjeno, veselo, družabno, nikoli vsiljivo ali pretirano vznemirjeno. Pred nekaj meseci je bila namreč do ljudi še sramežljiva, zdaj pa je preteklost že pustila za seboj in premagala zadržke do novosti. Je zelo ljubeča in prijazna, stik z ljudmi išče vljudno in nežno.Na sprehodu je lepo vodljiva. Do muck ne kaže nestrpnosti, zato menimo, da bo ob primernem začetnem uvajanju lahko živela z domačo muco. Potrebuje le družino, ki jo bo imela neizmerno rada in bo zanjo skrbela do konca življenja.

Prevoz v Slovenijo možen konec novembra 2023.

V iskanju doma

 

Informativni vprašalnik za posvojitelje

Opis
Na sprehodu
galga INDIRA
Indira-adozione-galgo-pet-levrieri-onlus-5-e1694988707843
Indira-adozione-galgo-pet-levrieri-onlus-4
Indira-adozione-galgo-pet-levrieri-onlus-1
Indira-adozione-galgo-pet-levrieri-onlus-2
Indira-adozione-galgo-pet-levrieri-onlus-3
Indira-galgo-adozione-pet-levrieri-onlus-4
Indira-galgo-adozione-pet-levrieri-onlus-5-e1691946152308
Indira-galgo-adozione-pet-levrieri-onlus-3
Indira-galgo-adozione-pet-levrieri-onlus-1
Indira-galgo-adozione-pet-levrieri-onlus-2
bottom of page