top of page

CHOLO

 

Pasma: galgo

Spol: samček

Barva: tigrasta

Ocenjena starost: 3 leta

cholo_02.webp

Prelep in samozavesten – Cholo je resnično čudovit galgo. Prostovoljke italijanske organizacije Pet Levrieri, ki so obiskale špansko zavetišče Scooby Medina del Campo, so ga opisale kot prekrasnega hrta.

 

Takoj se jim je pustil pripeti na povodec in odpeljati iz ograde, ki si jo deli z drugimi psi. Na sprehodu je bil povsem sproščen, kakor da prostovoljke pozna že od nekdaj. Je umirjen, samozavesten, kompetenten in brez strahu. Zdi se, da je slabo preteklost že pustil za seboj, in sedaj pogumno zre v lepšo prihodnost.

 

Izkazal se je kot pameten pes, ki uživa na sprehodih. Na povodcu ne vleče, ampak spokojno sledi svojemu vodniku.

 

Cholo je prelep hrt tigrastega kožuščka in atletske postave. Težko opišemo njegovo lepoto, ko človeka pogleda z globokimi očmi, ki presunejo srce. Njegov izraz na obrazku izžareva inteligenco in dostojanstvo, njegova hoja pa samozavest in gracioznost ponosnega galga, ki se zaveda svoje narave, ki mu kljub težki preteklosti omogoča, da še vedno zaupa v življenje in pri tem ostaja veder in pozitivno naravnan.

 

V ogradi je pravi vodja. Dobro se razume z vsemi psi, tako s samci kot s samicami; do vseh se obnaša spoštljivo in vljudno. Zelo rad ima tudi stik s človekom – tega se vedno razveseli.

 

Nenazadnje – za samčke galga je značilno, da so še posebej čudoviti in nadvse ljubeči; ko torej enkrat vstopijo v družino, se v vseh pogledih nežno ugnezdijo vanjo.

 

Cholo potrebuje družino, ki ga bo imela rada in ga bo spoštovala ter mu bo omogočila veliko novih in čudovitih izkušenj. Resnično si zasluži družino, ki bo svoje življenje z veseljem delila z njim.

Prevoz v Slovenijo možen v začetku julija 2024.

V iskanju doma

 

Informativni vprašalnik za posvojitelje

galgo CHOLO
cholo_galgo_adozione_02
cholo_galgo_adozione_04
cholo_galgo_adozione_03
cholo_galgo_adozione_01
bottom of page