top of page

KEKA

 

Pasma: galgo

Spol: samička

Barva: tigrasta

Datum rojstva: 6. februar 2020

keka_6.webp

Keka je fizično zelo lepa galga, skladnih proporcev in svojevrstne barve.

 

Vsako leto je ob koncu lovne sezone veliko galgov zavrženih. Keka je imela posebno srečo, da so jo proti koncu februarja, skupaj z nekaj sotrpini, pravočasno rešili prostovoljci zavetišča Scooby Medina del Campo.

 

Člani Pet Levrieri so jo v zavetišču srečali aprila, peljali so jo na sprehod in nekaj časa preživeli z njo, da bi tako spoznali njen karakter in vedenje. Izkazala se je za družabno, ljubečo in pogumno deklico. Do ljudi pristopa uravnoteženo, vidi se, da se je že prilagodila rutini novega življenja.

 

S psi, ne glede na njihovo pasmo, velikost in spol, je socialno kompetentna; z vsemi živi v popolni harmoniji, spoštuje osebni prostor in stvari drugih.

 

Med sprehodom je bila sprva nekoliko neučakana, verjetno zaradi navdušenja nad raziskovanjem okolja ob poti, nato pa se je sprostila in si privoščila umirjeno hojo s postanki za vohanje.

 

Do muck ni pokazala nestrpnosti, zato menimo, da bo ob primernem začetnem uvajanju lahko živela z domačo muco.

 

Keka komaj čaka, da jo bo ob prihodu iz Španije pričakala ljubeča in sočutna družina, po možnosti s še enim psom, ki ji bo ponudila veliko lepih doživetij, po katerih tako zelo hrepeni. Povrnila vam bo z veliko veselja, sreče in predanosti.

Prevoz v Slovenijo možen v začetku julija 2024.

V iskanju doma

 

Informativni vprašalnik za posvojitelje

Čudovita Keka
galga KEKA
keka_galgo_adozione_10
keka_galgo_adozione_07
keka_galgo_adozione_09
keka_galgo_adozione_04
keka_galgo_adozione_06
keka_galgo_adozione_08
keka_galgo_adozione_05
keka_galgo_adozione_02
keka_galgo_adozione_03
keka_galgo_adozione_01
bottom of page