top of page

PIRATA

 

Pasma: galgo

Spol: samček

Barva: tigrasta

Ocenjena starost: 4 mesece

Toxi-2.jpg

Pirata je čudovit štirimesečni galgec progaste dlake z bakrenimi odtenki in ​​lepim temnim obrazkom.

 

Je Sakurin in Toxtov mlajši bratec; vsi trije so iz legla, ki ga je galguero prepustil zavetišču BaasGalgo, ker mladičkov ni potreboval.

 

Kot vsi mladički je tudi Pirata prijetno igriv, vesel, družaben kužek; ne boji se ljudi, pravzaprav v njihovi druži neizmerno uživa. Ve, da je takrat deležen božanja in ročne masaže.

 

Njegove očke so živahne in radovedne, obenem pa izražajo še veliko željo po ljubezni.

 

Vse v zavetišču je zanj nov svet, ki ga mora raziskati, osvojiti in na polno užiti, skupaj s svojimi bratci in drugimi, starejšimi, prijatelji, od katerih se hitro uči.

 

Za dober psihofizični razvoj potrebuje družino, ki ima zanj veliko prostega časa; psiček ne bo mogel biti dolgo časa sam doma, potrebuje pa raznovrstno dogajanje v stanovanju in izven njega, saj je v obdobju, ko nabira in osvaja nove življenjske izkušnje.

 

Priporočamo družbo še enega uravnovešenega psa, ki bo v začetku njegov vodnik v novem življenju; Pirata se bo tako hitreje učil družinskih navad in se lažje navadil na redno odsotnost človeka.

 

Lahko živi z muckami.

Pirata bo sčasoma postal čudovit življenjski sopotnik, dobro pa se bo odrezal tudi pri skupni igri z otroki. Seveda v družini, ki mu bo namenjala dovolj skupnega časa za različne dogodivščine.

 

Kastracija se izvede na stroške posvojitelja v obdobju, ko bo psiček dosegel primerno psihofizično razvojno raven.

Prevoz v Slovenijo možen v začetku februarja 2023.

V iskanju doma

 

Informativni vprašalnik za posvojitelje

mladiček galga PIRATA
Toxi-3
Toxi-galgo-adozione-pet-levrieri-onlus-2-2
bottom of page