BUSTER

 

Pasma: greyhound

Spol: samček

Barva: bela in tigrasta

Višina: 71 cm
Datum rojstva: oktober 2018

buster-6.jpeg

Čar moškega je v njegovem karakterju. In Buster je prav zaradi njega resnično poseben kuža.

 

Narava mu je dala čudovit kožuh v mešanici bele in tigraste barve ter atletsko elegantno postavo. A zunanja lepota ni nič v primerjavi z njegovo notranjo ...

 

Buster je velik fant, nežne in občutljive duše. S svojo ljubkostjo privlači ljudi, ki si ne morejo pomagati, da ga ne bi po mili volji razvajali in božali. Rad je med ljudmi, tudi tujci; s svojim vedenjem takoj privabi njihovo pozornost.

 

V zavetišču LAW je s svojo veselo in sončno naravo osvojil srca prostovoljcev. Opisujejo ga kot nežnega in ljubkega psa, prijaznega do vseh. Obiskovalce zavetišča sprejme z nasmehom na obrazu in s prazničnim razposajenim repkom, s katerim izraža svoje neverjetno veselje. Če ga kdo poboža in pohvali, se mu v zahvalo nasloni na nogo in se vanjo srečno in zadovoljno podrgne, njegov rep pri tem pleše, očke pa se iskrijo od sreče.

 

Buster je zelo pronicljiv kuža, ki dobro nadzoruje svoje reakcije in umirja svoj pristop, zato nikoli ne pretirava v svojem vedenju. Ob dogodkih in doživetjih je vedno umirjen in sproščen; tudi z novostmi se spopada z umirjenim zanosom.

Otroke ima zelo rad. Ceni njihovo prisotnost, ne motijo ​​ga niti nekoliko vihravi pristopi, vseeno pa svetujemo, da ga v naporni otroški družbi zaščitite. Buster je lahko izredno dober, izjemno rahločuten in zanesljiv prijatelj vaših otrok pri igri in nežnostih.

Prijazen in nežen je tudi v odnosu z drugimi psi. Povezuje se na družabno in umirjeno, dobro uravnava svoje in potrebe drugih psov ter vedno najde pravi komunikacijski pristop. Je ustrežljiv, s svojo uglajenostjo lajša srečanja ter vzpostavlja mirno in spokojno vzdušje. Dobro bere komunikacijske signale drugih psov in nikoli ne zavzema napadalnega položaja. Enako se vede tudi do majhnih kužkov, zato menimo, da lahko živi tudi z njimi.

 

Med sprehodi ohranja miren tempo in ostaja zelo osredotočen na vodnika; lepo sledi njegovim navodilom. Nagnjen je k vzpostavitvi globokega odnosa z izbranim človekom. Rad je v njegovi družbi in z veseljem sodeluje v skupnih dejavnostih. Zamisel o »vse delava skupaj« je globoko ukoreninjena v Busterju, zato mu je v največje zadovoljstvo, ko sta skupaj vpeta v nove in zanimive dogodivščine.

 

Kot večina greyhoundov samcev je tudi Buster tih, zelo nežen in ljubeč fantič – nežen velikan, ki prosi samo za ljubezen; želi si ponovno zaupati in se predati življenju.

Prevoz v Slovenijo možen v začetku novembra 2022.

V iskanju doma

 

Informativni vprašalnik za posvojitelje

Prve nežnosti
greyhound BUSTER
buster-adozione-levrieri-greyhound-6
buster-adozione-levrieri-greyhound-5
buster-adozione-levrieri-greyhound-4
buster-adozione-levrieri-greyhound-1
buster-adozione-levrieri-greyhound-3
buster-adozione-levrieri-greyhound-2