REGGIE

 

Pasma: lurcher

(mešanček med greyhoundom in salukijem)

Spol: samček

Barva: rjava

Višina: 63 cm
Datum rojstva: september 2021

Reggie-3a.jpg

Reggie je angel z zlatim srcem, ljubkostjo in naklonjenostjo, ki osvaja srca. V zavetišču LAW ga imajo vsi radi. Rešili so ga kot mladička in hitro je našel družino, pri kateri je bil srečen v družbi s petimi psi in ljubečimi ljudmi. Na žalost sta zaradi covida dva člana družine pristala v bolnici s hudimi posledicami. Zato so ga s težkim srcem vrnili v zavetišče.

 

Reggie je senzibilen, vljuden in samozavesten mladenič. Vajen je bivanja v stanovanju in lepo spoštuje hišna pravila.

 

Rad je z ljudmi; v njihovi družbi se je izkazal za zelo diskretnega in lepo vzgojenega spremljevalca, ki pa se zna tudi prešerno sprostiti, ko situacija to dopušča. Vedno pa je ljubeč in dobrovoljen.   

 

V veselje mu je, da je v bližini ljudi, ki ga imajo radi, preživljajo čas z njim in se skupaj zabavajo. Po povezanosti s človekom tako hrepeni, da se mu povsem posveti in ga osvaja.

 

Je cartljiv, rad se prepušča ročni masaži. Obožuje praskanje za ušeski in nežne dotike nad očmi.

 

Je velik oboževalec božanja, zanj prosi vljudno, a obenem z neustavljivo všečnostjo: z gobčkom vas nežno drgne po nogi in gleda z vabljivimi očkami. Vedno pa spoštuje bonton, je uvideven in potrpežljiv.

 

Njegova velika strast so otroci in mladostniki, do katerih ima izjemen čut. Z najmanjšimi otroki in fantki je čudovit: vljuden in nežen.

Do psov je dobrodušen, prilagodljiv in zelo previden pri upoštevanju pravil pasjega bontona. Z vsemi se mu uspe povezati, na druge pse deluje pomirjujoče in povezovalno. Prijazen je tudi do kužkov nižje rasti.

 

Na sprehodu je pravi gospod. Tiho hodi ob vodniku, išče njegov pogled in zaščito. Med hojo je zbran, sproščen in ne kaže izzivalnega vedenja do drugih psov. V veselje se je sprehajati z njim.

 

Do mačk je miroljuben in prijazen, zato menimo, da bo ob primernem začetnem uvajanju lahko sobival z njimi.

Prevoz v Slovenijo možen v sredini januarja 2023.

V iskanju doma

 

Informativni vprašalnik za posvojitelje

Lurcher REGGIE
Reggie-adozione-levrieri-greyhound-1-e1666268999306
Reggie-adozione-levrieri-greyhound-3
Reggie-adozione-levrieri-greyhound-2