KEVIN

 

Pasma: greyhound

Spol: samček

Barva: rjava

Višina: 71 cm
Datum rojstva: 1. april 2021

Kevin-7.jpg

Kevin je radoveden in ljubeč hrtji mladenič. Njegova sončnost je vizitka in odlika, po kateri ga prav vsakdo vzljubi. Je samozavesten, odprt za srečanja in spoznavanje z ljudmi. Posebej obožuje ročno masažo in nežno božanje.

 

V zavetišču LAW je prek božanja, negovanja in sproščujočih masaž prvič v življenju odkril prijetne občutke in pozitivna čustva, ki mu jih vzbuja človek. In postal je njegov veliki občudovalec. Izrazi na gobčku in grimase, s katerimi izraža svoje uživanje, so »bomba«. Takoj prasnemo v smeh in se veselimo z njim.

 

Kljub velikemu veselju ob človeku pa je sposoben dobre samokontrole in prilagajanja svojega vedenja različnim situacijam in sobesednikom.

 

Med ljudmi mu je seveda najbolj prijetno. Vljuden in prilagodljiv je v svojem pristopu in iskanju pozornosti. Je ljubek in ljubeč družabnik in prijatelj. Želi si sodelovanja in tesne pripadnosti.

 

Na sprehodih je zelo radoveden, dovzeten za raziskovanje, vendar pazi, da ne izgubi očesnega stika in povezanosti z vodnikom. Častitljiva lastnost! Zelo je senzibilen glede komunikacije, podane prek povodca: če je povodec napet, to takoj opazi ter upočasni, pogleda vodnika, posluša navodila in se voljno prepusti vodenju.

Do psov ima primeren odnos; dobro bere sporazumevalne signale, spoštuje razdalje in osebni prostor drugih. Sproščen in umirjenega vedenja je tudi pri srečanjih s psi med sprehodi; zgledno upošteva navodila vodnika.

Kevin se bo dobro znašel kot štirinožni edinec, ali pa v družbi več psov, tudi manjših po svoji rasti.

Prevoz v Slovenijo možen v začetku marca 2023.

V iskanju doma

 

Informativni vprašalnik za posvojitelje

Kevin na sprehodu
Odkrivanje novega
greyhound KEVIN
Kevin-adozione-levrieri-greyhound-5-e1667577309194
Kevin-adozione-levrieri-greyhound-6
Kevin-adozione-levrieri-greyhound-12
Kevin-adozione-levrieri-greyhound-10
Kevin-adozione-levrieri-greyhound-9
Kevin-adozione-levrieri-greyhound-8
Kevin-adozione-levrieri-greyhound-7
Kevin-adozione-levrieri-greyhound-4
Kevin-adozione-levrieri-greyhound-1
Kevin-adozione-levrieri-greyhound-2
Kevin-adozione-levrieri-greyhound-3
Kevin-adozione-levrieri-greyhound-11