RUMBA

 

Pasma: galgo

Spol: samička

Barva: tigrasta

Datum rojstva: 1. oktober 2019

rumba-8.webp

Ljubka, prijazna in prav nič sramežljiva ali plašna – Rumba je res posebno lepa galga, očarljivega pogleda. Kot pri mnogih galgih s tigrastim plaščem se tudi pri njej zdi, da je njeno postavo narisala umetnikova roka. Zelo pogumno in suvereno se vede tudi na povodcu; na sprehodih hodi osredotočeno na vodnika; tiho mu sledi, brez težav in potegov.

 

V zavetišču Scooby Medina del Campo so jo opisali kot zelo radovedno, sončno in samozavestno galgo. Ne glede na njeno mladost in neizkušenost jo je galguero vsaj eno sezono uporabljal za lov. Na srečo izkoriščanje in zapustitev pri njej nista povzročili travme. Rumba je uspela ohraniti izjemen značaj. Je dobra, prijazna, igriva in mila – skratka zavidanja vredna življenjska sopotnica.

 

Prepričani smo, da bo družina, ki jo bo vzljubila in jo pripeljala v svoje življenje in dom, zelo srečna. Rumba je namreč optimistična in samozavestna galgina, ki bo to dragoceno priložnost znala dobro izkoristiti in svojim ljudem izrekla globoko ljubezen.

 

V prihodnosti bo postala popolna spremljevalka družine, ki ji bo znala pričarati zanimive izkušnje in jo vključiti v svoje življenje. Zaradi svoje prijaznosti in stabilnosti je primerna za družine z drugimi psi, saj bo odlična družabnica pri igri, dobro pa se bo počutila tudi v družini z otroki. Priporočamo jo tudi družinam, ki s hrti še nimajo izkušenj.

 

Pri prvem preizkusu z mucami so jo puhaste potepinke precej vznemirile, zato čakamo na dodatni preizkus.

Prevoz v Slovenijo možen v sredini novembra 2022.

V iskanju doma

 

Informativni vprašalnik za posvojitelje

galga RUMBA
rumba-adozione-levrieri-galgo-3-scaled
rumba-adozione-levrieri-galgo-4-scaled
rumba-adozione-levrieri-galgo-8-scaled
rumba-adozione-levrieri-galgo-7-scaled
Rumba-adozione-levrieri-galgo-02
rumba-adozione-levrieri-galgo-5-scaled
Rumba-adozione-levrieri-galgo-04
rumba-adozione-levrieri-galgo-2-scaled
rumba-adozione-levrieri-galgo-9-scaled
Rumba-adozione-levrieri-galgo-03
rumba-adozione-levrieri-galgo-1-scaled
Rumba-adozione-levrieri-galgo-01
rumba-adozione-levrieri-galgo-6-scaled