top of page

NOOR

 

Pasma: galgo

Spol: samička

Barva: svetlo tigrasta

Ocenjena starost: 7 let

Noor-1 (Medium).jpg

Noor v arabščini pomeni "luč". Resnično je ta čudovita galga morala najti ogromno svetlobe v sebi, da je lahko premagala svojo žalostno preteklost. Galguero jo je skupaj s sestrico Selene zapustil v pesjaku, brez hrane in vode. Zdaj sta obe na varnem v zavetišču BaasGalgo, kjer končno predano in z ljubeznijo skrbijo zanju.

 

Čeprav je stara sedem let, je v srcu mlado dekle, saj šele zdaj spoznava in uživa dobre plati življenja: roko, ki ne tepe, ampak boža, glas, ki ne kriči, ampak nežno izgovarja besede, naklonjenost človeka, ki ne trpinči, ampak z njo ravna spoštljivo in ljubeče.

 

Noor je kot njena sestrica čudovite postave in značaja: je ljubka, vljudna, ljubeča ... Več informacij in fotografij bomo objavili kmalu.

 

Potrebuje družino, ki bo predano skrbela zanjo, predvsem pa ji bo omogočila veliko lepih in zanimivih izkušenj, kakršnih še ni bila deležna. Posvojitev obeh – Selene in Noor – bi bila dobrodošla, saj sta sedem temnih let preživeli skupaj. Čudovito bi bilo, če bi lahko še svetlejši del življenja.

Naj dodamo, da Selene in Noor nista »stari« galgi, dejansko sta v najboljših letih. Galgi so znani po

tem, da so mladi po duši in telesu do pozne starosti. Omogočimo jima srečno in veselo življenje! Sedem let sta se borili, zato je prav, da prestopita še zadnji prag do sreče.

Prevoz v Slovenijo možen konec novembra 2023.

V iskanju doma

 

Informativni vprašalnik za posvojitelje

galga NOOR
Noor-galgo-adozione-pet-levrieri-onlus-2 (Medium)
Noor-galgo-adozione-pet-levrieri-onlus-1 (Medium)
bottom of page