PIMPINELLA

 

Pasma: galgo

Spol: samička

Barva: črna

Ocenjena starost: 2–3 leta

pimpinella-8.webp

Ime – Pimpinella – jo odlično opiše: srečna, vesela in sladka. Našli so jo v Andaluziji in se trenutno nahaja v zavetišču Protectora Scooby Medina del Campo. V njenih očeh, ki zrejo v svet in govorijo tistim, ki jih opazijo, se odraža želja po življenju in rešitvi.

 

Preteklost je za Pimpinello zares preteklost, kajti zdaj prešerno gleda v prihodnost. Je prikupna galga, ki ne kaže posebnih strahov in je izredno ljubeča. Prostovoljci organizacije Pet Levrieri so jo spoznali na zadnjem obisku v Španiji in njihove fotografije povedo veliko o njeni zunanji in notranji lepoti. V ogradi se jim je takoj približala in pokazala samozavesten značaj tudi do tujcev.

 

Z veseljem je šla na sprehod, kjer je bila ves čas vesela in radovedna. Ozirala se je naokrog in mirno hodila, rahlo mahala z repom ter se ves čas udobno počutila. Bila je res poslušna: vodniku je lepo sledila na povodcu brez težav in vlečenja. Pimpinella bo čudovita spremljevalka svoji stalni družini na sprehodih in izletih. Samo predstavljajte si njeno veselje in presenečenje, ko se bo odpravila odkrivat svet in njegove čudeže, skupaj s svojimi ljudmi.

 

Pimpinella je sladka, ljubeča pa tudi malce smešna deklica: svoje razpoloženje in željo po zabavi in ​​polnem življenju sporoča z hudomušnimi grimasami gobčka.

 

Dobro se razume z vsemi psi, samci in samicami, tudi s tistimi manjše rasti. Zahvaljujoč svoji naklonjenosti, sočutju in odsotnosti strahu bo zlahka živela pri družini z otroki. Postala bo njihova partnerka pri igri ter zaupanja vredna in vesela prijateljica.

Pimpinella v mačjem delu zavetišča ni pokazala zanimanja za kosmatinke. Ves čas je bila popolnoma mirna. Ko se je mačka premikala ob mreži, se ji je tiho približala in jo povohala, pri tem pa ni pokazala plenilskih reakcij, ko je muca odskočila. Verjamemo, da bo lahko živela z mucami v domačem okolju, seveda ob primernem začetnem uvajanju veh na skupno življenje.

Prevoz v Slovenijo možen v sredini novembra 2022.

V iskanju doma

 

Informativni vprašalnik za posvojitelje

Sprehod
Sprehod 2
Mucke
galga PIMPINELLA
pimpinella-adozione-levrieri-galgo-7-scaled
pimpinella-adozione-levrieri-galgo-16-scaled
pimpinella-adozione-levrieri-galgo-14-scaled
pimpinella-adozione-levrieri-galgo-6-scaled
pimpinella-adozione-levrieri-galgo-13-scaled
pimpinella-adozione-levrieri-galgo-10-scaled
pimpinella-adozione-levrieri-galgo-12-scaled
pimpinella-adozione-levrieri-galgo-11-scaled
pimpinella-adozione-levrieri-galgo-8-scaled
pimpinella-adozione-levrieri-galgo-5-scaled
Pimpinella-adozione-levrieri-galgo-04
pimpinella-adozione-levrieri-galgo-3-scaled
pimpinella-adozione-levrieri-galgo-4-scaled
pimpinella-adozione-levrieri-galgo-2-scaled
Pimpinella-adozione-levrieri-galgo-03
pimpinella-adozione-levrieri-galgo-15-scaled
Pimpinella-adozione-levrieri-galgo-02
pimpinella-adozione-levrieri-galgo-1-scaled
Pimpinella-adozione-levrieri-galgo-01