top of page

 

THANDI

 

Pasma: greyhound

Spol: samička

Barva: črna

Višina: 66 cm
Datum rojstva: 15. december 2021

Thandi-7.jpg

Thandi je zelo lepo, nežno in skromno hrtje dekle, ki obožuje prijaznost.

 

Je občutljiva in pozorna na dogajanje okoli sebe; nanjo vplivajo čustvena stanja in način ravnanja ljudi, s katerimi prihaja v stik. Če so mirni in prilagodljivi, jim Thandi zaupa in v svojem vodniku najde zaveznika. S tovrstnimi ljudmi se razume, jim izkazuje svojo nežnost in prijaznost. Je radovedna deklica, ki si ne želi drugega kot uživati ​​v vsakdanjem življenju z ljudmi, ki jih ima rada.

 

Njen čudovit dar je, da zna ceniti tudi najmanjši pozitivni vidik vsakdanjega življenja: mehko in čisto blazino, bivanje v hiši, kjer lahko mirno spi ponoči, bližina in pozornost človeka, mirno sobivanje, trenutke samote, ko se lahko umiri in spočije, okusna hrana, redni sprehodi itn.

 

Živi pri začasni družini, ki sodeluje z zavetiščem Deel Animal Rescue. Spoštuje hišna pravila in je sobno čista; ozavestila je že, da so za opravljanje potrebe primerni sprehodi. Osamljenost prenaša dobro, celo z vedrino.

 

Začasna družina o njej pravi: “Thandi is an absolute sweetheart, she loves being with her humans and loves getting hugs and cuddles. She loves the couch more than anything else, she hardly comes off it. I have to tease her off with treats when we go walking or when it's time to eat. She sleeps through the night without any problems. She is starting to get playful and discover toys.“

Odkriva tudi novo zabavo – ročno masažo in mehke igračke.

 

Hrana je ne motivira posebej, raje ima pohvalo in potrditev ljudi. Je sicer brikete, najraje pa vidi, da se jih obogati, recimo z naribanim sirom, malo rikote, sardinami itn.

 

Človeško hrano zelo spoštuje, zanjo niti ne berači niti je ne krade.

 

Rada se odpravi na sprehod, še posebej, če ji družbo dela umirjen vodnik. Do tujcev je nekoliko previdna, sploh če se ji želijo preveč navdušeno približani; takrat išče zaščito in pomiritev svojih ljudi. Če jo vodnik pravilno razume in odreagira, se deklica hitro ponovno umiri. Sicer pa tudi v tem deklica napreduje, saj ji redno delajo družbo družinski psi.

 

Do psov je vljudna in spoštljiva. Zelo pazi na pasji bonton, spoštuje prostor in stvari drugih. Do vseh je vljudna in spoštljiva. Ne mara vsiljivih in prepotentnih psov; od njih se raje umakne. Je miroljubna in primernega vedenja do majhnih kužkov.

 

Pri preizkusih z mucami je kazala miroljuben odnos in vedenje, zato menimo, da bo lahko ob primernem in odgovornem uvajanju lahko živela z domačimi muckami.

 

Prevoz v Slovenijo možen v prvi polovici decembra 2023.

V iskanju doma

Informativni vprašalnik za posvojitelje

greyhoundica THANDI
Thandi-adozione-levrieri-greyhound-22
Thandi-7
Thandi-adozione-levrieri-greyhound-21
Thandi-adozione-levrieri-greyhound-16
Thandi-adozione-levrieri-greyhound-3
Thandi-adozione-levrieri-greyhound-19
Thandi-adozione-levrieri-greyhound-4
Thandi-adozione-levrieri-greyhound-20
Thandi-adozione-levrieri-greyhound-18
Thandi-adozione-levrieri-greyhound-17
Thandi-adozione-levrieri-greyhound-13
Thandi-adozione-levrieri-greyhound-7
Thandi-adozione-levrieri-greyhound-15
Thandi-adozione-levrieri-greyhound-9
Thandi-adozione-levrieri-greyhound-11
Thandi-adozione-levrieri-greyhound-14
Thandi-adozione-levrieri-greyhound-12
Thandi-adozione-levrieri-greyhound-2
Thandi-adozione-levrieri-greyhound-10
Thandi-adozione-levrieri-greyhound-6
Thandi-adozione-levrieri-greyhound-8
Thandi-adozione-levrieri-greyhound-5
Thandi-adozione-levrieri-greyhound-1-e1700063320347
Thandi-17
Thandi-adozione-levrieri-greyhound-1-1
bottom of page