top of page

FLOR

 

Pasma: galgo

Spol: samička

Barva: črna

Ocenjena starost: 3 leta

Flor-2.jpg

Flor je čudovita galgica črne dlake, privlačna, z dolgimi udi in zelo sladkim pogledom, iz katerega razberemo trpkost njene preteklosti.

 

Po letih stiske in izkoriščanja so jo ob koncu lovne sezone zavrgli, ker ni bila več uporabna za lov. Znašla se je v perreri v Toledu, kjer bi jo kmalu usmrtili, če je ne bi pravočasno rešili prostovoljci BaasGalgo. Zdaj je v varnih rokah in čaka na čisto svojo predano družino.

 

Zaposleni v zavetišču jo opisujejo kot rahlo nezaupljivo in sramežljivo hrtico do tujcev ob prvem stiku, vendar v zelo kratkem času premaga nezaupljivost in jim pristopi v želji po druženju, pozornosti in božanju. To pomeni, da svojo preteklost počasi predeluje in jo pušča za seboj.

 

Na sprehodih hodi mirno na povodcu; zelo dobro se razume z drugimi samci in samicami v zavetišču, ne glede na pasmo. Celo do majhnih kužkov je prijazna in primernega vedenja.

 

Za muce ne kaže zanimanja, zato menimo, da lahko sobiva z domačimi mačkami, seveda ob primernem začetnem uvajanju vseh na skupno življenje.

 

Flor je zahvaljujoč svojemu sladkemu in umirjenemu značaju primerna tudi za družine z otroki…. Želimo ji družino, ki ji bo omogočila novo življenje v zasluženi toplini in spoštovanju.

Prevoz v Slovenijo možen v začetku julija 2023.

V iskanju doma

 

Informativni vprašalnik za posvojitelje

galga FLOR
Flor-galgo-adozione-pet-levrieri-onlus-1
Flor-galgo-adozione-pet-levrieri-onlus-3
Flor-galgo-adozione-pet-levrieri-onlus-2
bottom of page