top of page

MIKI

 

Pasma: galgo

Spol: samček

Barva: krem

Ocenjena starost: 3 leta

Miki-12.jpg

Svetel mlad galgo Miki je zares pravi lepotec. Umirjen, samozavesten, brez kakršnih koli bojazni ali strahov, zelo nežen in ljubeč. Nahaja se v zavetišču BaasGalgo, kjer mu prostovoljci namenjajo pozornost in naklonjenost.

 

Ko so ga člani italijanske organizacije Pet Levrieri med svojim obiskom španskega zavetišča spoznavali med sprehodi po vrtu, se je izkazal za pridnega, radovednega in vedrega hrta. Miki je namreč čudovit galgo igrivega značaja. Lahko zatrdimo, da je že pripravljen na največjo spremembo v svojem življenju – na srečanje s svojo družino, ki ga bo v svoj objem sprejela z ljubeznijo, spoštovanjem, obilico ljubkovanja in mu bo omogočila lepa doživetja.

 

Kožušček kremne barve, smrček pravega »latino loverja«, strumen in pameten pogled – to so karakteristike osebne izkaznice tega super galga, ki v kombinaciji z njegovo vedrostjo in sladkostjo razkrivajo izjemno pozitivnega psa.

 

Miki bo, enako kot mnogi samčki, postal zanesljiv in zvest življenjski sopotnik, ki si ga lahko posvojitelji resnično samo želijo. Samo trenutek je potreben, pa se človek že zaljubi vanj, saj njegov pogled seže naravnost v srce.

 

Na sprehodih se je izkazal kot poslušen, miren in zbran, svojemu vodniku je sledil brez težav. Je hrt, ki zaupa vase in kaže neizmerno željo po življenju.

Čudoviti galgo Miki čaka samo še na en čudež in največjo življenjsko prelomnico – na potovanje k svoji družini, ki bo za vedno njegova.

Prevoz v Slovenijo možen v začetku maja 2024.

V iskanju doma

 

Informativni vprašalnik za posvojitelje

Na sprehodu
galgo MIKI
Miki-adozione-galgo-pet-levrieri-7-scaled
Miki-adozione-galgo-pet-levrieri-15-scaled-e1709128479965
Miki-adozione-galgo-pet-levrieri-14-scaled
Miki-adozione-galgo-pet-levrieri-3-1-scaled
Miki-adozione-galgo-pet-levrieri-11-scaled
Miki-adozione-galgo-pet-levrieri-13-scaled
Miki-adozione-galgo-pet-levrieri-5-scaled
Miki-adozione-galgo-pet-levrieri-12-scaled
Miki-adozione-galgo-pet-levrieri-9-scaled
Miki-adozione-galgo-pet-levrieri-10-scaled
Miki-adozione-galgo-pet-levrieri-8-scaled
Miki-adozione-galgo-pet-levrieri-1-1-scaled
Miki-adozione-galgo-pet-levrieri-6-scaled
Miki-adozione-galgo-pet-levrieri-2-1-scaled
Miki-adozione-galgo-pet-levrieri-4-1-scaled
bottom of page