top of page

MESSI

 

Pasma: galgo

Spol: samček

Barva: črna z belim oprsjem

Ocenjena starost: 3 leta

messi-4.jpg

To je Messi, veličastni galgo s črnim kožuhom, ki se zdi, da je tačke in konico repa pomočil v belo barvo in tako ustvaril mojstrovino narave.

 

Kljub temu, da je v preteklosti doživljal le izkoriščanje in poniževanje, Messi razkriva, da je ohranil svojo izjemno nežno naravo.

 

Člani Pet Levrieri, ki redno obiskujejo španska zavetišča, poročajo, da je sprva nekoliko previden v stiku s človekom – kot mnogi galgi, ki so bili trpinčeni, vendar v zelo kratkem času premaga nezaupanje in pokaže vso svojo prikupnost: išče božanje, nežnost in fizični stik s človekom. 

 

Messi se dobro razume z vsemi psi v zavetišču, tudi z majhnimi, in obeh spolov; do vseh je prijazen in primernega vedenja.

 

Na sprehodu hodi mirno ob vodniku in z radovednostjo odkriva, kaj ga obdaja: končno lahko zdaj sproščeno uživa, se ustavlja in ​​spoznava nove vonjave!

 

Ob primernem začetnem uvajanju bo lahko živel tudi z domačo muco, saj v zavetišču do njih ne kaže nestrpnosti ali agresije.

Messi je res veličasten in čudovit galgo. Popoln bo v domu z otroki, pa tudi z drugimi psi; z njimi se bo igral in zabaval.

 

Zasluži si, da za vedno spozna naklonjenost, pozornost in spoštovanje družine, v zameno pa bo vračal vso ljubezen, ki jo ima v sebi. In te ni malo.

Prevoz v Slovenijo možen v začetku aprila 2024.

V iskanju doma

 

Informativni vprašalnik za posvojitelje

galgo MESSI
messi-adozione-pet-levrieri-galgo-9-scaled
messi-adozione-pet-levrieri-galgo-7-scaled
messi-adozione-pet-levrieri-galgo-10-scaled
messi-adozione-pet-levrieri-galgo-8-scaled
messi-adozione-pet-levrieri-galgo-11-scaled
messi-adozione-pet-levrieri-galgo-5-scaled
messi-adozione-pet-levrieri-galgo-6-scaled
messi-adozione-pet-levrieri-galgo-4-scaled
messi-adozione-pet-levrieri-galgo-1-scaled
messi-adozione-pet-levrieri-galgo-3-scaled
messi-adozione-pet-levrieri-galgo-2-scaled
messi-adozione-pet-levrieri-galgo-12-scaled
bottom of page