TOMBOLA

 

Pasma: greyhound

Spol: samička

Barva: črna

Višina: 61 cm
Datum rojstva: 17. junij 2019

Tombola-adozione-levriero-greyhound-5.jpg

Če nekaj počnete in med vašimi rokami in nogami ali ob boku začutite nasmejan smrček z vihravim repom, ki plapola v vetru, vedite, da je to Tombola – čudovita in živahna deklica, polna veselja do življenja.

 

Smehlja se svetu in ljudem okoli sebe, predvsem pa ji je všeč, da lahko končno uživa v družbi ljudi, ki je ne izkoriščajo, ampak jo imajo radi, zanjo predano skrbijo in pazijo na njeno dobro počutje.

 

Je polna navdušenja, zelo prijazna in neumorna radovednica. Prostovoljce zavetišča Galway SPCA na Irskem večkrat z noskom dregne, kot da sprašuje: »Kaj počnete? Ali lahko sodelujem? Lahko ostanem tukaj z vami? Ali grem z vami?"

 

Povsod vtakne svoj nos in želi sodelovati, vseeno pa se odlikuje po diskretnosti; veseli jo že to, da je tam – v središču dogajanja. Deklica se pač rada smuka okoli ljudi; do vseh je zelo ljubeča, cartljica, saj božanje preprosto obožuje.

 

Do ljudi pristopa samozavestno in zadovoljno; rada spoznava nove ljudi, zato je odprta in zaupljiva tudi do popolnih tujcev.

 

Osamljenost dobro prenaša, saj se zna sama lepo umiriti oz. zaposliti. Zato menimo, da bo pri družini lahko živela tudi kot pasja edinka – dokler bo njeno življenje polno dogodivščin in druženja z ljudmi.

 

Je zelo zvedava, veseli se novosti in učenja. To je ena izmed njenih prepoznavnih vrlih, ki jo je treba ceniti in ohranjati. Zato si zasluži družino, v kateri ji bodo omogočili aktivno in zanimivo življenje.

Otroci je ne strašijo, niti je ne motijo. Do njih je vljudna, senzibilna in potrpežljiva, čeprav njihov pristop ni vedno primeren. Ko si zaželi samote ali želi najti zavetje pred njihovimi preveč vsiljivimi reakcijami, graciozno odide in se zateče na svojo blazino. Na splošno pa ima otroke zelo rada, saj jih dojema kot partnerje pri igri in zabavi.

 

Sprehod je zanjo svojevrsten užitek, saj je takrat deležna zanimivih vonjav, zvokov, ljudi, spoznavanj z drugimi psi in živalmi. Med hojo je pozorna na usmerjanje vodnika in za vodenje netežavna.

 

Med srečanji z drugimi psi je vljudna, samozavestna in primernega vedenja. Vedno najde način, kako se z vsemi razumeti, ne glede na pasmo in velikost. Živi lahko tudi s kužki nižje rasti.

Prevoz v Slovenijo možen v začetku novembra 2022.

V iskanju doma

 

Informativni vprašalnik za posvojitelje

greyhoundia TOMBOLA
Tombola-adozione-levriero-greyhound-1-e1662367370428
Tombola-adozione-levriero-greyhound-7
Tombola-adozione-levriero-greyhound-10
Tombola-adozione-levriero-greyhound-4
Tombola-adozione-levriero-greyhound-8
Tombola-adozione-levriero-greyhound-9
Tombola-adozione-levriero-greyhound-5
Tombola-adozione-levriero-greyhound-6u
Tombola-adozione-levriero-greyhound-3