top of page

BLOSSOM

 

Pasma: galgo

Spol: samička

Barva: črna

Ocenjeni datum rojstva: 15. april 2022

Blossom1a.jpg

Blossom je čudovita devetmesečna galga, ki so jo pred kratkim rešili prostovoljci zavetišča Scooby Medina del Campo. Našli so jo ob cesti, ko so jo vrgli iz vozečega avtomobila. Na srečo ji ta strašna izkušnja ni pustila telesnih ali psihičnih posledic.

 

Vodja zavetišča poroča, da ima Blossom sončen, družaben značaj; je zelo zabavna, igriva in polna volje do življenja. Izredno uživa v družbi z ostalimi psi v zavetišču, od katerih se hitro uči.

 

Do ljudi, tudi tujcev, ne kaže strahu, prav nasprotno, poskakujoče priteče do njih in jim deli poljubčke. To je resnično ljubezniva galgica.

 

Zanjo je vse to nova realnost, svet, ki ga je treba odkrivati ​​in s katerim se sooča z ogromno mero zaupanja. Je roža, ki se vsak dan bolj razcveta.

 

Blossom še ni opravila testa z mačkami. Takoj, ko bodo preverili njen odnos do mačk, bomo to tudi objavili. Trenutno se samo predvideva, da bo glede na njeno rosno mladost lahko živela z njimi; seveda pa želimo še preveriti.  

 

Kaj lahko še povemo o Blossom? Zagotovo bo veličastna življenjska sopotnica tako odraslim kot otrokom. Primerna je za družine, ki imajo željo in možnosti, da ji namenijo dovolj časa za zabavne sprehode in jo vključijo v zanimiva doživetja in socializacijo z drugimi psi.

Prevoz v Slovenijo možen v začetku februarja 2023.

V iskanju doma

 

Informativni vprašalnik za posvojitelje

Piccola Blossom
mladička galga BLOSSOM
Blossom-galgo-adozione-pet-levrieri-onlus-1
Blossom-galgo-adozione-pet-levrieri-onlus-3
Blossom-galgo-adozione-pet-levrieri-onlus-2
Blossom-galgo-adozione-pet-levrieri-onlus-0
bottom of page