top of page

DIMAS

 

Pasma: galgo

Spol: samček

Barva: tigrasta

Ocenjena starost: 12 let

Dimas-1a.jpg

Res je, da je star dvanajst let, vendar Dimas v sebi nosi še vedno veliko željo po življenju. Kljub težki preteklosti ali pa na žalost prav zaradi nje, je čudovit, uravnotežen in samozavesten galgo.

 

Razume se z vsemi, ljudmi in psi, je senzibilen, prikupen in ljubeč. Samo poglejte njegov nasmeh na fotografiji, posneti takoj, ko ga so ga rešili iz perrere, pa boste razumeli, koliko sreče izraža in kako močno si želi ljubiti in končno biti tudi sam ljubljen.

 

Mnogo let je živel v suženjstvu in bedi, ljubezni ni poznal, niti božanja, rednih obrokov Zdaj je končno prišel njegov čas! Ta čudoviti galgo si končno zasluži, da lahko v miru zaživi, ljubljen, spoštovan in razvajen.

 

Njegov profil bomo kmalu posodobili z več informacijami in fotografijami. Medtem pa Dimas potrpežljivo čaka na družino, da ga izbere, vzljubi, mu nudi veselje in ljubezen v zadnjih letih življenja. Resnično je zelo ljubek in občutljiv galgo – samo še roko, ki ga bo božala, čaka in na srce, da ga napolni z naklonjenostjo in predanostjo.

 

Naravnost idealen je za vse tiste, ki so nam pri srcu »oldiji«.

Prevoz v Slovenijo možen v začetku februarja 2023.

V iskanju doma

 

Informativni vprašalnik za posvojitelje

galgo DIMAS
Dimas-adozione-galgo-pet-levrieri-onlus.1
Dimas-adozione-galgo-pet-levrieri-onlus-2-e1670583217791
bottom of page