SEMIRAMIS

 

Pasma: galgo

Spol: samička

Barva: svetlo tigrasta

Ocenjeno leto rojstva: 2019

semiramis-9.webp

Ta čudovita samička nosi pomembno ime: ime asirske kraljice, v slovenščini poimenovane Semiramida, ki je vladala namesto moža in je v tej vlogi zaslužna za mnogo lepega. Močna in vztrajna ženska, obenem pa nežna in sladka – prav kot naša hrtica.

 

Semiramis, telesno prelepa in z očmi, v katere se zaljubiš na prvi pogled, je ljubeča deklica. Z naklonjenostjo dovoli, da jo ljubkujemo. Razume se z vsemi psi, samci in samicami ter tudi s psi manjših pasem. Prostovoljci v zavetišču Residencia Scooby vedo povedati, da ne kaže posebne stiske ali strahu pred ljudmi in da ji med sprehodi gre dobro. Pravijo tudi, da vedno prijazno išče ljubeče geste in priložnost za božanje.

 

Semiramis je s svojim svetlo tigrastim kožuščkom zelo lepa. Njen smrček je ljubek, vtis, ki ga vzbuja, pa drzen in simpatičen. Prepričljiv in ponosen pogled zadene naravnost v srce. Kot vsi galgi, ki so pobegnili pred peklom, je tudi ona zmožna preteklost pustiti za seboj in zreti v prihodnost z upanjem in notranjo močjo. Dejansko je to že naredila! Zdaj v zavetišču že izkazuje vse svoje veselje in voljo do življenja.

 

Sčasoma bo postala izjemna življenjska sopotnica komur koli, ki se bo zaljubil vanjo in se bo odločil, da jo posvoji, saj se rada druži z vsemi, ljudmi in psi.

 

Njeno predstavitev bomo dopolnili z novimi podatki in fotografijami, ko bo italijanska delovna skupina prostovoljcev obiskala Španijo in jo bolje spoznala.

Prevoz v Slovenijo možen v sredini septembra 2022.

V iskanju doma

 

Informativni vprašalnik za posvojitelje

Prvo srečanje
V zavetišču
Semiramis
Na sprehodu
galga SEMIRAMIS
semiramis-adozione-levrieri-galgo-8-scaled
semiramis-adozione-levrieri-galgo-10-scaled
semiramis-adozione-levrieri-galgo-6-scaled
Semiramis-adozione-levrieri-galgo-2
semiramis-adozione-levrieri-galgo-9-scaled
semiramis-adozione-levrieri-galgo-7-scaled
semiramis-adozione-levrieri-galgo-5-scaled
Semiramis-adozione-levrieri-galgo-4
semiramis-adozione-levrieri-galgo-4-1-scaled
semiramis-adozione-levrieri-galgo-3-scaled
Semiramis-adozione-levrieri-galgo-3
semiramis-adozione-levrieri-galgo-2-scaled
Semiramis-adozione-levrieri-galgo-1
semiramis-adozione-levrieri-galgo-1-scaled