LILLIPOP

 

Pasma: galgo

Spol: samička

Barva: tigrasta

Ocenjena starost: 3 leta

lollipop-5.jpeg

Lollipop je iskriva, družabna in vesela galga z veliko željo po življenju. Njene oči so polne veselja; izstopajo na tigrastem plašču, umetelnem, kot da bi ga ustvaril slikar.

 

Prostovoljci organizacije Pet Levrieri so jo spoznali med obiskom Španije in od prvega trenutka se je pokazala kot prijazna, ljubeča hrtica, željna človeškega stika.

 

Do tujcev ne deluje nezaupljivo, prav nasprotno, instinktivno in samozavestno išče bližino in razvajanje. V ogradi je takoj pokazala svojo gostoljubnost; brez težav se jim je pustila približati ter dotakniti.

 

Njena preteklost spominja na zgodbo vseh galgov, toda Lollipop jo je že pustila za seboj in sedaj veselo gleda v prihodnost. V njenih očeh se zrcali upanje, da bo končno deležna ljubezni, pozornosti in spoštovanja. Resnično jo bo osrečilo, ko bi dobila stalno družino, kjer bo lahko mirno živela ter doživljala in odkrivala vse lepe stvari, zaradi katerih je življenje posebno.

 

Dobro se razume z drugimi psi, samci in samicami, tudi s kužki nižje rasti. Glede na njen ljubeč in prijazen značaj, bo lahko živela tudi v družinskem okolju z otroki.

 

Na preizkus z mucami še čakamo.

 

Lollipop hrepeni po lastni družini, ki ji bo ponudila veselje in naklonjenost in od katere bi prejela ogromno mero božanja in ročne masaže. Prepričani smo, da se bo kmalu kdo zaljubil vanjo.

Prevoz v Slovenijo možen v sredini novembra 2022.

V iskanju doma

 

Informativni vprašalnik za posvojitelje

galga LILLIPOP
lollipop-adozione-levrieri-galgo-3-scaled
lollipop-adozione-levrieri-galgo-4-scaled
lollipop-adozione-levrieri-galgo-7-scaled
Lollypop-adozione-levrieri-galgo-01
lollipop-adozione-levrieri-galgo-6-scaled
lollipop-adozione-levrieri-galgo-5-scaled
lollipop-adozione-levrieri-galgo-2-scaled
Lollypop-adozione-levrieri-galgo-01
lollipop-adozione-levrieri-galgo-1-scaled