top of page

KIWI

 

Pasma: galgo

Spol: samček

Barva: temno tigrasta

Datum rojstva: 15. november 2021

Kiwi-1.jpg

Kiwi je mlad, lep galgo, ki so ga prostovoljci zavetišča Residencia Scooby v Palencii rešili pred kratkim, ko je taval po podeželskih cestah. Lovcu je bil kljub svoji mladosti in lepoti očitno odveč.

 

Voditeljica zavetišča ga je opisala kot galga vedrega, igrivega in zelo ljubečega temperamenta. Že od prvega dne se z ogromnim veseljem predaja božanju in cartanju; nežnosti se nikoli ne naveliča, saj obožuje ljudi in fizični stik.

 

Družaben je tudi do psov vseh pasem, spola in velikosti. Do kužkov v zavetišču pristopa sproščeno, uživa v skupni igri, je vljuden, prijazen ter spoštuje njihov osebni prostor in stvari.

 

Pred hrupom in novostmi ne kaže strahu. Na povodcu zato hodi mirno ob nogi vodnika.

 

Med veterinarskim pregledom so ugotovili, da ima na očeh rahlo mreno, vendar mu to ne povzroča bolečin, prav tako ga ne ovira pri normalnem življenju. Prav nasprotno, fantič je precej živahen in energičen.

 

Preizkus z mucami je opravil odlično; do njih ni pokazal znakov plenilskega vedenja, pravzaprav je bil z njimi celo družaben, zato menimo, da bo v novem domu lahko sobival z družinskimi mačkami. Seveda ob primernem začetnem uvajanju vseh na skupno življenje.

 

Kiwi bo s svojo prijazno in sončno naravnanostjo zagotovo postal prijeten družabnik tudi družini z otroki in majhnimi psi.

 

Kaj še reči o tem čudovitem bitju čokoladne barve?! … Pripravljen se je predati ljubeči družini, ki bo zanj vestno skrbela in mu omogočila lepo in zanimivo življenje v svobodi.

Prevoz v Slovenijo možen v začetku septembra 2023.

V iskanju doma

 

Informativni vprašalnik za posvojitelje

galgo KIWI
Kiwi-galgo-adozione-pet-levrieri-onlus-5
Kiwi-galgo-adozione-pet-levrieri-onlus-1
Kiwi-galgo-adozione-pet-levrieri-onlus-7
Kiwi-galgo-adozione-pet-levrieri-onlus-4
Kiwi-galgo-adozione-pet-levrieri-onlus-6
Kiwi-galgo-adozione-pet-levrieri-onlus-2
Kiwi-galgo-adozione-pet-levrieri-onlus-3
bottom of page