top of page

PETRA

 

Pasma: galgo

Spol: samička

Barva: tigrasta

Datum rojstva: 7. marec 2017

Petra-1.webp

Petra je k svoji družini v Italiji prispela že marca 2022, žal pa sedaj za to prelepo galgico s čudovitim značajem ne morejo več ustrezno skrbeti. Zato so jo vrnili društvu, ki jo je takoj poslala v začasno skrbništvo, kjer bodo zanjo ljubeče in odgovorno skrbeli do odhoda v stalni dom.

 

Opis iz zavetišča.

Lepa in vesela, vedno v iskanju ljubkovanja – to je Petra, čudovita galga, stara približno šest let. Je vesele narave in zdi se, da ve, da bo kmalu končno lahko zapustila svet, v katerem se ne počuti dobro. Galguero jo je uporabljal za lov in razplod, nato pa zapustil kot smet.

 

Petra ima velike, temne očke, polne upanja, da bo lahko svojim ljudem kmalu izrekala neminljivo ljubezen in jim bo popolnoma zaupala. Da je preživela pekel, osamljenost in trpljenje, je pripisati njenemu trnemu in močnemu karakterju. Je vesela in polna energije. Majhen cvet, ki komaj čaka, da se dokončno odpre: čaka  na svojo drugo priložnost, da v vsem svojem sijaju in vonju v celoti zacveti.

 

Je izredno ljubeča, prisrčna; v svojem pristopu do psov ni pokazala strahu. Italijanski prostovoljci, ki so jo srečali v zavetišču BaasGalgo, pravijo, da se dobro razume z vsemi psi, tako s samci kot s samicami.

 

Zanjo si želimo družino, ki jo bo imela neizmerno, jo bo spoštovala in ji omogočila uživanje v objemu, ki ga preprosto obožuje. Do sedaj je bila deležna le trpkosti – zadovoljevala je svojega galguera, ki jo je zgolj izkoriščal, na koncu pa zavrgel.

 

Petra lahko živi v družini z drugimi psi. Zelo rada bi imela varen vrt za tekanje. Ljubka galgica, čudovite postave in značaja, bo v svoj novi dom prinesla srečo in optimizem.

Na preizkus z mucami še čakamo.

Že v začasnem skrbništvu.

V iskanju doma

 

Informativni vprašalnik za posvojitelje

Petra in Olivia
Prijateljici
Pred odhodom
galga PETRA
Petra-adozione-levrieri-galgo-01_1-1024x683
Petra-adozione-levrieri-galgo-01-768x1024
Petra-adozione-levrieri-galgo-03-683x1024
Petra-adozione-levrieri-galgo-02_1-1024x683
Petra-adozione-levrieri-galgo-02-768x1024
Olivia-Petra-adozione-levrieri-galgo-02_1-1-1007x1024
Olivia-Petra-adozione-levrieri-galgo-01-768x1024
bottom of page