top of page

ARES (2)

 

Pasma: galgo

Spol: samček

Barva: smetane

Ocenjena starost: 3 leta

ares_2_02.webp

Ares – čeden, atletske postave, umirjen – tako so ga opisali prostovoljci Pet Levrieri, ko so ga srečali in spoznali med obiskom Španije v zavetišču Scooby Medina del Campo.

 

Na sprehodu se je gibal z globokim in ponosnim pogledom – pogumno in samozavestno: lepo sledi vodniku, ne vleče na povodcu in se dobro počuti tudi v družbi neznanih ljudi. Opazili so, da ima zelo dober odnos do ljudi; ne boji se jih, nasprotno, zelo uživa v stiku in pozornosti.

 

Ares se v ogradi dobro razume z vsemi psi, samci in samicami; do vseh je vljuden, uravnotežen in primernega vedenja. Izpostavili so ga tudi srečanju z manjšimi kužki – in tudi do njih je bil prijazen in družaben.

 

Pri preizkusu z mucami ni pokazal niti najmanjšega zanimanja niti znakov plenilskega vedenja, zato menimo, da lahko živi z domačo muco, seveda ob primernem začetnem uvajanju obeh na skupno sobivanje.

 

Čeden, zavidljive postave, ponosen in samozavesten Ares je popoln galgo za družino, ki si želi zvestega spremljevalca, polnega naklonjenosti in miline. On sam pa v Španiji upa, da ga bodo ugledale prave oči in se neminljivo zaljubile vanj.

Prevoz v Slovenijo možen v začetku julija 2024.

V iskanju doma

 

Informativni vprašalnik za posvojitelje

galgo ARES
ares_2_galgo_adozione_01
ares_2_galgo_adozione_03
ares_2_galgo_adozione_04
ares_2_galgo_adozione_02
bottom of page