top of page

YAMILA

 

Pasma: galgo

Spol: samička

Barva: tigrasta, resasta

Datum rojstva: 1. maj 2021

Yamila-galgo-adozione-pet-levrieri-onlus-2.jpg

Yamila je čudovita mlada galga z nenavadno resasto dlako in globokim pogledom, polnim upanja.

 

Prostovoljci zavetišča Scooby Medina del Campo so jo našli julija letos, ko je tavala po sušnem podeželju in iskala hrano in vodo ... Zagotovo jo je galguero zavrgel, ker ni bila navdušena nad lovom; zanj je bila le odvečna in nekoristna stvar, ki jo je treba odvreči.

 

V bližini ljudi že od samega začetka ni kazala nelagodja ali strahu, samozavestno se jim je približala in se družila z njimi.

 

Ravnatelj zavetišča poroča, da je umirjenega temperamenta, zelo prisrčna, rada je v stiku z ljudmi, da jo le božajo in razvajajo. Z vsemi je družabna, saj k sreči ni izgubila zaupanja v človeka.

 

Tudi med sprehodi se vede primerno – mirno sledi človeku, ki jo spremlja, kljub temu, da je naravno radovedna in hoče vse preveriti okoli sebe.

 

Do ostalih psov v zavetišču je vljudna in spoštljiva. V sožitju živi tako s samci kot samicami, pa tudi z majhnimi kužki.

Na preizkus z mucami še čakamo.

Yamila je posebna punčka, sladkega in prijaznega obrazka, polna želje po novem življenju skupaj z družino (lahko tudi z otroki in drugimi psi), ki jo bo sprejela z veliko ljubeznijo in ji posvetila dovolj časa za zanimive dejavnosti in izkušnje.

Prevoz v Slovenijo možen konec novembra 2023.

V iskanju doma

 

Informativni vprašalnik za posvojitelje

galga YAMILA
Yamila-galgo-adozione-pet-levrieri-onlus-6
Yamila-galgo-adozione-pet-levrieri-onlus-4
Yamila-galgo-adozione-pet-levrieri-onlus-5
Yamila-galgo-adozione-pet-levrieri-onlus-2
Yamila-galgo-adozione-pet-levrieri-onlus-3
Yamila-galgo-adozione-pet-levrieri-onlus-1
bottom of page