MALTA

 

Pasma: greyhound

Spol: samička

Barva: črna

Višina: 67 cm
Datum rojstva: 5. oktober 2019

Malta-5.jpg

Malta je živahna deklica, ki kljub temu, da je v zavetišče Galway SPCA prispela šele pred kratkim, že kaže svojo pravo naravo.

 

Ima veder in predrzen obrazek, črn plašč, ki bo sčasoma postal še mehkejši in bolj sijoč. Sončna naravnanost, ki je prav nič ne motijo ​​sence preteklosti, prihaja do izraza v norem diru po travniku in v igrah s plišastimi igračkami.

 

Opazovati njeno razigrano igro je res zabavno; njeno norenje in veselje v očeh nariše nasmeh na lica in vsesplošen smeh.

 

Hoja in tek sta njeni najljubši dejavnosti; z njo se je pravo veselje družiti, saj je vedno zabavna družba, s katero je prijetno deliti izkušnje in dogodivščine.

 

Malta je že pri prvih srečanjih z ljudmi mirna in sproščena, ne umika se telesnemu stiku s človekom. Njen v zaupljiv in ljubeč značaj ji omogoča, da je med ljudmi lahkotna, išče božanje in čohanje za ušeski.

 

Rada ima otroke, z njimi je ljubka in nežna, zato bo idealna prijateljica pri igri in skupnih nežnostih.

 

Pozitivni odnos hitro vzpostavi tudi z majhnimi kužki, zato menimo, da lahko živi z njimi, hkrati pa se bo dobro znašla tudi kot pasja edinka, saj dobro prenaša samoto.

 

Na preizkus z mucami še čakamo.

Malta je koncentrat nežnosti, veselja in iskrivega volje do življenja; še tako temačen dan je sposobna obarvati s svežino in dobro voljo.

Prevoz v Slovenijo možen v sredini januarja 2023.

V iskanju doma

 

Informativni vprašalnik za posvojitelje

greyhoundica MALTA
Malta-adozione-levrieri-greyhound-2-e1667684355551
Malta-adozione-levrieri-greyhound-7
Malta-adozione-levrieri-greyhound-6
Malta-adozione-levrieri-greyhound-5
Malta-adozione-levrieri-greyhound-4
Malta-adozione-levrieri-greyhound-3
Malta-adozione-levrieri-greyhound-1