top of page

MITICO

 

Pasma: galgo

Spol: samček

Barva: svetlo tigrasta

Ocenjena starost: 6 let

Mitico-12.jpg

Mitico – čudovit in še enkrat čudovit. Ta prekrasen galgo prihaja iz Salamance in je pristal v zavetišču BaasGalgo. Kljub svoji žalostni in boleči preteklosti je zmogel ohraniti lep značaj: uravnotežen, umirjen, samozavesten. Ta sladek in ljubeč galgo, tako kot vsi samčki, obožuje crkljanje in prijetne človeške dotike.

 

Res je prava legenda, kot radi rečemo, zato njegovo novo ime izhaja iz »mita, legende«. Ko so ga člani italijanske organizacije Pet Levrieri med svojim obiskom španskega zavetišča spoznavali med sprehodi po vrtu, se je izkazal za umirjenega, sledil je svojemu vodniku in na povodcu ni vlekel. Njegove prelepe oči, s katerimi zna tako zelo pametno in globoko pogledati, sežejo naravnost do srca. Mitico bo svoji novi družini prinesel obilje veselja in ljubezni. Ima namreč vse lastnosti, da postane življenjski sopotnik brez primere.

 

V zavetišču ne kaže nobenih bojazni in strahov, ampak le odprtost do sveta. Pripravljen je na soočenje s svojim novim življenjem ter na mnoge nove izkušnje in doživetja v družini, ki mu bo podarila ljubezen in spoštovanje.

 

Mitico je prelep v svojem svetlo tigrastem kožuščku, z ozkim obrazkom in smrčkom, polnim upanja in želje, da bi zgrabil svojo drugo priložnost za življenje, polno veselja in božanja.

 

Družina, ki ga bo vzela k sebi in mu omogočila, da bo postal nepogrešljiv v mozaiku njihovega življenja, bo naravnost srečna.

 

Opravil je že preizkus z mačkami; do njih ni pokazal plenilskega vedenja, zato bo lahko živel tudi v okolju z mucami – seveda ob pravilnem predhodnem uvajanju.

Prevoz v Slovenijo možen v začetku maja 2024.

V iskanju doma

 

Informativni vprašalnik za posvojitelje

Mucka
galgo MITICO
Mitico-adozione-galgo-pet-levrieri-1-scaled
Mitico-adozione-galgo-pet-levrieri-4-scaled
Mitico-adozione-galgo-pet-levrieri-9-scaled
Mitico-adozione-galgo-pet-levrieri-11-scaled
Mitico-adozione-galgo-pet-levrieri-10-scaled
Mitico-adozione-galgo-pet-levrieri-13-scaled
Mitico-adozione-galgo-pet-levrieri-8-scaled
Mitico-adozione-galgo-pet-levrieri-7-scaled
Mitico-adozione-galgo-pet-levrieri-6-scaled
Mitico-adozione-galgo-pet-levrieri-5-scaled
Mitico-adozione-galgo-pet-levrieri-3-scaled
Mitico-adozione-galgo-pet-levrieri-12-scaled
bottom of page