SILENCIO

 

Pasma: galgo

Spol: samček

Barva: črna

Datum rojstva: 19. junij 2018

silencio-1 – kopija.webp

Njegovo ime, Silencio – Tišina, takoj pojasni, da je po značaju dober in umirjen. Je mlad, družaben galgo. Rad se druži z ljudmi, razume se z vsemi psi, samci in samicami, predvsem pa mu je všeč, da ga prav vsi ljubkujejo.

 

Silencio je čudovit galgo, tako telesno kot duševno. Naše sodelavce, ki so ga srečali v ogradi, sta presenetila njegovo razposajeno razpoloženje in družabna drža.

 

Njegove oči sijejo na črnem kožuhu in zdi se, da se že s samim pogledom pogovarjajo z opazovalcem: njegov izraz je napolnjen z upanjem in voljo zagrabiti priložnost, da bi imel življenje, ki si ga zasluži. Silencio je občudovanja vreden »crkljanček«. Tako kot vsi samci išče stik s človekom in božanje, obenem pa je vesel in poln radosti. Pravi sopotnik za slehernega med nami, nekdo, na katerega se lahko vedno zaneseš in ki ga imaš lahko brezupno rad.

 

A ta čudoviti galgo je tudi duhovit. Pokazati zna smešen izraz, kot bi hotel povedati: »Ne bom izgubil srčnosti. Prepričan sem, da se bo prej ali slej kdo zaljubil vame.« Rad ima telesni stik, vendar pri tem ne kaže impulzivnega vedenja. Tudi med sprehajanjem se vede lepo, mirno sledi vodniku, srečen, da je lahko zunaj in da lahko raziskuje svet.

Silencio je sladek in vesel, nežen, prepričan vase in ponosen na to, da je veličasten galgo. Je čudovito bitje, ki samo čaka, da bo lahko pokazal, kako je priden in koliko zmore. Čaka svojo družino, tisto, ki mu bo odprla vrata svojega srca in kateri bo podaril vso svojo ljubezen, sodelovanje in razumevanje.

 

Je popoln pes za družine, ki že imajo pse, tudi majhne rasti: ljubil bo nove izkušnje in odkrivanje sveta skupaj z njimi. Med preizkusom z mačkami je pokazal, da se bo v domačem okolju lahko navadil na življenje z njimi. Vsekakor pa ga bo treba med mačke ustrezno vpeljati. Spričo njegove ljubeče narave in zaupljivega značaja je primeren tudi za družine z otroki.

 

Naj vam ta izjemni mladenič s kožuhom ebenovinaste barve in sijočimi očmi nikar ne uide!

Prevoz v Slovenijo možen v sredini novembra 2022.

V iskanju doma

 

Informativni vprašalnik za posvojitelje

Sprehod
S prijatelji
Mucke
galgo SILENCIO
silencio-2
silencio-adozione-levrieri-galgo-8-scaled
silencio-adozione-levrieri-galgo-5-scaled
silencio-adozione-levrieri-galgo-7-scaled
silencio-adozione-levrieri-galgo-4-scaled
silencio-adozione-levrieri-galgo-6-scaled
Silencio-adozione-levrieri-galgo-02
silencio-1
Silencio-adozione-levrieri-galgo-01
silencio-adozione-levrieri-galgo-3-scaled