top of page

GIOVANNA

 

Pasma: galgo

Spol: samička

Barva: črna

Datum rojstva: 7. julij 2023

giovanna_07.webp

Giovanna je čudovita majhna ognjeno črna galgica, ki so jo prostovoljci zavetišča Scooby našli v okolici Palencie.

 

Člani Pet Levrieri so jo spoznali med obiskom zavetišča Scooby Medina del Campo in bili nad njo nadvse navdušeni, saj je bila do njih družabna, prav nič prestrašena ali vznemirjena; njeno vedenje in reakcije so bile venomer primerne in sproščene.

 

Je sončna in vesela psička, zelo radovedna, ki se vedno rada odpravi na sprehod. Ravnokar se uspešno uči hoje na povodcu. Dobro se razume z vsemi psi; brez težav sobiva v ogradi tako s samci kot samicami.

 

Zanjo iščemo empatično in dinamično družino, ki ji bo zagotovila kakovosten prostor in čas, prilagojen potrebam mlade galge. Prisotnost drugega uravnotežena psa je zelo zaželena.

 

Mladički in mladi galgi potrebujejo vodnike za uravnoteženo rast in veliko razpoložljivega časa, ki jim omogoča veliko pozitivnih izkušenj, pa tudi veliko ljubezni in spoštovanja. Zaradi njenega odprtega in veselega značaja Giovanno priporočamo tudi družinam z otroki.

 

Ker je deklica še rosno mlada, menimo, da se bo brez večjih težav navadila na mačjo družbo. V zavetišču je preizkus z mucami pozitivno opravila, vseeno pa priporočamo primerno začetno uvajanje vseh na skupno sobivanje.

 

Čudovita Giovanna nestrpno čaka na družino, ki jo bo ob prihodu iz Španije objela z vso svojo ljubeznijo.

Prevoz v Slovenijo možen v začetku julija 2024.

V iskanju doma

 

Informativni vprašalnik za posvojitelje

galga GIOVANNA
giovanna_galgo_adozione_07
giovanna_galgo_adozione_06
giovanna_galgo_adozione_05
giovanna_galgo_adozione_02
giovanna_galgo_adozione_04
giovanna_galgo_adozione_01
giovanna_galgo_adozione_03
bottom of page