REINA

 

Pasma: galgo

Spol: samička

Barva: črna

Ocenjena starost: 5–6 let

Reina-3.jpg

Reina je pred kratkim vstopila v zavetišče BaasGalgo in glede na njeno krhko postavo si lahko predstavljamo njeno preteklost. Slednja je podobna zgodbam vseh galgov, ki trpijo življenje, polno izkoriščanja, popolne brezbrižnosti in zanemarjanja ter so prepuščeni svoji žalostni usodi.

 

Prostovoljci organizacije Pet Levrieri, ki so obiskali zavetišča v Španiji, so jo imeli priložnost spoznati in jo peljati na sprehod. Opisali so jo kot mirno galgo, ki je sprva zadržana, kasneje pa z veseljem pozdravlja ljubkovanje in pozornost obiskovalcev. Njen pogled izraža veliko željo, da bi svoje življenje lahko spremenila na bolje in bi bila končno spoštovana in ljubljena.

 

Reina je zaradi svoje prijazne in nežne narave galga, ki se bo zelo dobro vključila tudi v družino z otroki. V zavetišču se dobro razume s psi vseh velikosti, tako s samci kot samicami.

 

Je drobna galgina, uravnotežena in vljudnih manir. Njena starost je ocenjena od 5 do 6 let. V potnem listu, izdelanem v perreri, je zabeležena starost 9 let. Znano pa je, da so dokumenti iz perrer ustvarjeni brez poznavanja prave starosti zapuščenega psa in so zato v njih zelo pogosto vpisane nerealne starosti psov.

 

Reina mora za uresničitev svojih želja najti le še ljubečo družino, ki ji bo nudila veliko miru, spokojnosti, empatije in tudi veliko okusne hrane! Vse to jo bo spremenilo v čudovito kraljico s krasnim črnim kožuščkom, sijočim kot svila.

Prevoz v Slovenijo možen v začetku februarja 2023.

V iskanju doma

 

Informativni vprašalnik za posvojitelje

galga REINA
Reina-galgo-adozione-pet-levrieri-onlus-2-2
Reina-galgo-adozione-pet-levrieri-onlus-3-3
Reina-galgo-adozione-pet-levrieri-onlus-0-250x250
Reina-galgo-adozione-pet-levrieri-onlus-4-4