top of page

 

CLARA

 

Pasma: greyhound

Spol: samička

Barva: črna

Višina: 65 cm
Datum rojstva: junij 2020

Clara-8.jpg

Ob pogledu na Claro kar zaboli srce. Kdo ve, morda zaradi njenih velikih oči, ki so še vedno zazrte v temo prejšnjega obstoja, ali ko vidimo, kako se umika vase, stran od življenja, kako njen um sili v samoto, da se ne bi bila prisiljena soočiti se z neznano resničnostjo – strašno in grozečo.

 

Upravičeno se vprašamo, kakšne grozote je Clara videla in doživela ter kakšnemu trpljenju in nesrečnim izkušnjam je bila izpostavljena, da je tako žalostna, prestrašena in nezaupljiva.

 

Njen pogled prosi za pomoč in zaščito, boleče potrebuje podporo, zavetje in suvereno roko na poti okrevanja in preporoda svojega ranjenega bitja.

 

V potrpežljivi, ljubeči in razumevajoči družini, po možnosti z bogatimi izkušnjami s travmatiziranim hrtom, bo končno našla sebe in mir, ki si ga zasluži in potrebuje.

 

Claro je pred usmrtitvijo v »poundu« rešilo zavetišče Deel Animal Rescue, ki je ob vesti, da so jo zavrgli s tekmovalnih steza, nemudoma posredovalo, prevzelo lastništvo in vsak dan plačevalo stroške njene oskrbe v zasebni psarni, dokler zanjo niso našli primerne irske začasne družine. Tudi mi se veselimo sprejema v toplino predane družine, ki bo zanjo skrbela do odhoda na celino.

Prepričani smo, da se bo v stabilnem in ljubečem okolju njeno stanje hitro izboljšalo, kot se je to zgodilo pri Skye in Herculesu.

Prevoz v Slovenijo možen konec februarja 2023.

V iskanju doma

 

Informativni vprašalnik za posvojitelje

Sprehod
greyhoundica CLARA
Clara-adozione-levrieri-greyhound-9-e1671297367570
clara-greyhound-adozione-pet-levrieri-10-1
Clara-adozione-levrieri-greyhound-12
clara-greyhound-adozione-pet-levrieri-05-1
Clara-adozione-levrieri-greyhound-10
clara-greyhound-adozione-pet-levrieri-12-1
Clara-adozione-levrieri-greyhound-11
clara-greyhound-adozione-pet-levrieri-02-1
Clara-adozione-levrieri-greyhound-8
clara-greyhound-adozione-pet-levrieri-03-1
bottom of page