top of page

 

CONNOR

 

Pasma: lurcher whippet mix

Spol: samček

Barva: bela

Višina: še raste
Ocenjena starost: šest tednov

connor_02.webp

Connorja in njegove bratce (Finna, Padraiga in Shaya) so nedavno rešili prostovoljci iz zavetišča Animal Welfare Limerick.

 

Zanje sedaj skrbi zaposlena v zavetišču, strokovnjakinja za oskrbo rešenih lurcherjev in greyhoundov. V naslednjih mesecih bodo tako doživeli veliko lepih in pozitivnih izkušenj, kar se tiče življenja z ljudmi, navajanja na stanovanje in sobivanja s psi in mačkami.

 

Do ljudi in novih življenjskih izkušenj so samozavestni in dovzetni.

 

Zanje je svet vesolje, ki ga je treba raziskati, osvojiti, živeti skupaj s psi in ostalimi družinskimi živalmi ter s prijatelji iz zavetišča, ki jih počasi spoznavajo, se z njimi zabavajo in od njih učijo.

 

So radovedni in kot se za mladičke spodobi, zelo dojemljivi za učenje. Premorejo vso prilagodljivost in željo po učenju in spoznavanju sveta.

 

Vsi bodo čudoviti življenjski sopotniki družinam, ki se mladim dušicam lahko dovolj posvetijo in jih vključijo v zanimiva doživetja.

 

Trenutno živijo tudi z mačkom; skupaj preživljajo dneve in noči. Do njega so miroljubni oz. ga prepoznajo kot socialnega partnerja. Zato menimo, da bodo v prihodnosti lahko sobivali z mačkami v domačem okolju, seveda ob primernem začetnem uvajanju.

Zaradi njegove rosne mladosti ga na Irskem ne bodo kastrirali. Poseg se opravi po doseženem psihofizičnem razvoju psička na stroške lastnika.

Prevoz v Slovenijo možen konec avgusta 2024.

V iskanju doma

Informativni vprašalnik za posvojitelje

lurcher whippet mix CONNOR
connor_grey_cucciolo_adozione_03-scaled
connor_grey_cucciolo_adozione_07-scaled
connor_grey_cucciolo_adozione_06-scaled
connor_grey_cucciolo_adozione_08-scaled
connor_grey_cucciolo_adozione_02-scaled
connor_grey_cucciolo_adozione_09-scaled
connor_grey_cucciolo_adozione_05-scaled
connor_grey_cucciolo_adozione_04-scaled
connor_grey_cucciolo_adozione_01
bottom of page