top of page

CLARA

 

Pasma: galgo

Spol: samička

Barva: tigrasta

Ocenjena starost: 3 leta

clara_6.webp

Claro so marca rešili prostovoljci zavetišča Scooby Medina del Campo. Skupaj z galgo Danielo sta zapuščeni tavali po španskem podeželju ter družno iskali hrano in zatočišče.

 

Ko so aprila prostovoljci italijanske organizacije Pet Levrieri obiskali špansko zavetišče, so tam spoznali tudi Claro. V začetku je delovala zadržano, vendar je hitro ugotovila, da jim lahko zaupa. Voljno se jim je prepustila in se jim z veseljem pridružila na sprehodu, pri čemer ni kazala nobenega strahu pred ljudmi.

 

Clara je drobcene postave, zelo ljubeča in družabna. Na vljuden način zna pokazati, da si želi božanja in ljubkovanja, vendar pri tem ni niti najmanj vsiljiva.

 

Do psov v zavetišču, ne glede na pasmo, spol ali velikost, pristopa vljudno, uravnoteženo in premišljeno. Navajena je, da si z njimi miroljubno deli tako osebni prostor kot stvari.

 

Na sprehodu je lepo vodljiva. Vljudno in zbrano sledi svojemu vodniku in ne vleče na povodcu.

 

V zavetišču je opravila tudi preizkus z mucami. Ni pokazala nobenih znakov plenilskega vedenja, zato menimo, da bo lahko živela tudi v domu z mucami, seveda ob pravilnem predhodnem uvajanju.

 

Čudovita Clara si ne želi drugega, kot to, da bi imela družino, ki jo bo ljubila in spoštovala in s katero bo doživljala lepe izkušnje. Zasluži si, da končno uživa v drugem, boljšem, življenju.

Prevoz v Slovenijo možen v začetku julija 2024.

V iskanju doma

 

Informativni vprašalnik za posvojitelje

Na sprehodu
Z muckami
galga CLARA
clara_galgo_adozione_08
clara_galgo_adozione_06
clara_1
clara_galgo_adozione_03
clara_galgo_adozione_04
clara_galgo_adozione_07
clara_galgo_adozione_02
clara_galgo_adozione_05
bottom of page