top of page

 

SYLVESTER

 

Pasma: greyhound

Spol: samček

Barva: črna

Višina: 70 cm
Datum rojstva: junij 2021

Sylvester-4.jpg

Sylvester je prijazen, ljubeč in dobrodušen mladenič. Ima sončno srce in upamo si reči, tudi romantično. Življenje je zanj roman, ki ga je treba šele napisati in doživeti skupaj s človeškim prijateljem. Navdušen je nad novimi izkušnjami in rad jih deli z drugimi psi, predvsem pa s svojo družino. Namenoma uporabljamo besedo družina, saj so njegove največje sanje najti družino, v kateri so otroci ali najstniki, saj ima mladino neizmerno rad.

 

Zaradi svoje dobrodušne prijaznosti potrebuje bore malo časa, da osvoji vse ljudi, ki jih sreča.

 

Fant je vedno dobre volje in zjutraj prostovoljce zavetišča Star Rescue pozdravi z nasmejanim obrazkom, z govorečimi ušeski, mahajočim repkom in s pogledom nekoga, ki pravi: »Dobro jutro, kako lep nov dan nas čaka! Kaj počnemo danes?"

 

Do ljudi je ljubeč; išče njihovo pozornost in božanje. Zelo si želi pridobiti potrditev svojih izbranih ljudi, zato naredi vse, da bi izpolnil njihova pričakovanja.

 

Rad ima občutek, da sprehode, dogodivščine in življenje na splošno deli s svojimi »ljudmi«. In zadovoljstvo ob tem kaže na tisoč načinov. Na sprehodu ne samo, da išče pogled svojega človeka in hodi z njim, ampak se z gobčkom tu pa tam rahlo dotakne njegove noge, kot bi mu želel reči: »Ti in jaz sva skupaj! Kako lepo!"

Rad ima otroke in njihovo družbo.

 

Do psov je vljuden in nežen, tako do hrtov kot psov drugih pasem, velikih in majhnih. Spoštuje njihov osebni prostor in stvari. Ni posesiven, dobro se razume z vsemi psi, med igro in tekom je družaben in prijazen. Primernega vedenja je tudi do kužkov nižje rasti, zato lahko živi tudi z njimi.

Na povodcu hodi zelo dobro: ne vleče in ne kaže izzivalnega vedenja do drugih psov. Njegova pozornost je usmerjena v vodnika, s katerim želi biti tesno povezan, zato spremlja njegovo neverbalno telesno govorico.

 

Lahko živi tudi kot pasji edinec.

 

Zelo rad se vozi z avtomobilom. Dobro se bo znašel tudi v mestnem okolju.

Prevoz v Slovenijo možen konec aprila 2023.

V iskanju doma

 

Informativni vprašalnik za posvojitelje

Good boy
Nič ne uide ušeskom
greyhound SYLVESTER
Sylvester-adozione-levrieri-greyhound-5
Sylvester-adozione-levrieri-greyhound-1
Sylvester-adozione-levrieri-greyhound-7
Sylvester-adozione-levrieri-greyhound-2
Sylvester-adozione-levrieri-greyhound-6
Sylvester-adozione-levrieri-greyhound-1
Sylvester-adozione-levrieri-greyhound-4
Sylvester-3
Sylvester-adozione-levrieri-greyhound-2
bottom of page