top of page

BRUJO

 

Pasma: galgo

Spol: samček

Barva: tigrasta

Ocenjena starost: 3 leta

Brujo-5.jpg

Brujo je veličasten srednje velik galgo, ki je pred nekaj meseci prispel v zavetišče Protectora y Santuario Scooby v Zamori z reševalno akcijo, ko se je nekaj časa sam potikal po podeželju v okolici mesta.

 

Že prvi dan je pokazal svojo iznajdljivost, saj se je hitro in udobno prilagodil novemu življenju, kjer je vsak dan deležen hrane, prijaznega pristopa in pozornosti.

 

Vodja zavetišča poroča, da ima Brujo resnično izjemen značaj: je sončen, radoživ, igriv, poln veselja do življenja, hkrati pa je tudi zelo nežen in ljubeč; nenehno išče stik z ljudmi, a je pri tem diskreten in zelo ljubek.

 

S psi v zavetišču je spravljiv in primernega vedenja; redno se udeležuje prostočasnih aktivnosti in živi v sožitju tako s samci kot samicami, tudi majhnimi.

 

Na sprehodu kljub vsej radovednosti hodi zbrano in umirjeno, predvsem pa je nenehno pozoren na vodnika; sledi mu s pogledom in pazi na njegovo neverbalno govorico.

 

Do muck ne kaže zanimanja, zato menimo, da lahko sobiva z domačimi mačkami, seveda ob primernem in odgovornem začetnem uvajanju.

 

Očarljivi galgo se bo s svojim družabnim temperamentom znal lepo vključiti v vsak družinski kontekst, naj si bo z otroki ali/in drugimi psi. Bo vaš izjemen prijatelj za edinstvene in nagrajujoče trenutke življenja.

Prevoz v Slovenijo možen v začetku julija 2023.

V iskanju doma

 

Informativni vprašalnik za posvojitelje

Sprehod
Brezskrbni Brujo
O, mucka
galgo BRUJO
Brujo-galgo-adozione-pet-levrieri-onlus-6
Brujo-galgo-adozione-pet-levrieri-onlus-5
Brujo-galgo-adozione-pet-levrieri-onlus-4
Brujo-galgo-adozione-pet-levrieri-onlus-3
Brujo-galgo-adozione-pet-levrieri-onlus-2
Brujo-galgo-adozione-pet-levrieri-onlus-1
bottom of page