top of page

BONNIE

 

Pasma: galgo

Spol: samička

Barva: tigrasta

Višina: 64 cm

Ocenjena starost: 2 leti

Bonnie-5 (Medium).jpg

Pred vami je res posebna, skorajda popolna galga. Bonnie je čudovita v svojem tigrastem plaščku, njene očke prešerno sijejo in vabijo v njeno družbo. Čudovita je tudi po značaju in vedenju. Je družabna, ljubka, ljubeča in prijazna hrtica. Išče stik s človekom, tudi s pogledom. Veličastna galga!

 

Prostovoljci Pet Levrieri so napisali, da na sprehodu zelo lepo hodi, je umirjena in dobro vodljiva. Spokojno in zaupljivo sledi vodniku in njegovim navodilom. Nima nobenih strahov in zadržkov, ljudem okoli sebe zaupa in jim zadovoljno in veselo sledi.

 

Bonnie je res posebna punca: dobro se razume z vsemi psi, je spoštljiva do drugih ter izžareva veselje in vedrino. Je popolna galga za tiste, ki iščejo zvesto in ljubečo spremljevalko za vse življenje. Nikoli vas ne bo razočarala, z njo lahko delite vsak trenutek svojega življenja, pa ne zato, ker ne bi mogla biti sama doma, ampak zato, ker si jo vi želite imeti venomer ob sebi.

 

V zavetišču BaasGalgo se je razveselila srečanja s prostovoljci, povsod jim je sledila in z njimi preživela nekaj prijetnih trenutkov v notranjih prostorih. Dovzetna je bila tudi za družbo ljudi, ki jih je videla prvič.

Res je lepa s svetlo tigrasto dlako in repkom z belo konico. Njen drobni obrazek je vedno prešeren in ko se z očmi zazre v osebo pred seboj, deli nežnost, naklonjenost, upanje in moč. Kaj drugega reči? Ljubko bitje čaka na družino, ki bo cenila njeno osebnost in odlike ter ji bo z veseljem odprla vrata svojega doma in srca.

Prevoz v Slovenijo možen konec novembra 2023.

V iskanju doma

 

Informativni vprašalnik za posvojitelje

galga BONNIE
Bonnie-galgo-adozione-pet-levrieri-onlus-9-scaled (Medium)
Bonnie-galgo-adozione-pet-levrieri-onlus-11-scaled (Medium)
Bonnie-galgo-adozione-pet-levrieri-onlus-6-scaled (Medium)
Bonnie-galgo-adozione-pet-levrieri-onlus-10-scaled (Medium)
Bonnie-galgo-adozione-pet-levrieri-onlus-8-scaled (Medium)
Bonnie-galgo-adozione-pet-levrieri-onlus-4-scaled (Medium)
Bonnie-galgo-adozione-pet-levrieri-onlus-3 (Medium)
Bonnie-galgo-adozione-pet-levrieri-onlus-5-scaled (Medium)
Bonnie-galgo-adozione-pet-levrieri-onlus-7-scaled (Medium)
bottom of page