top of page

RAYITA

 

Pasma: galgo

Spol: samička

Barva: tigrasta

Višina: 68 cm

Ocenjena starost: 5 let

rayta-8.jpeg

Rayita je ljubka in prijazna galga. Nad njeno prekrasno postavo, ki jo krasi tigrast kožušček, in nad njenim čudovitim značajem nihče ne ostane ravnodušen. Je umirjena, nežna in ljubeča psička.

 

Rayita obožuje stik s človekom, njegovo pozornost in ljubkovanje. Prostovoljke italijanske organizacije Pet Levrieri so jo spoznale na vrtu španskega zavetišča BaasGalgo in se družile z njo. Opisujejo jo kot prav posebno psičko, ki je primerna tudi za prvo posvojitev, torej kot prva psička v družini nasploh.

 

Čeprav je njena preteklost zaznamovana s trpljenjem in zanemarjanjem, kar je žal za španske galge običajno, je Rayita ohranila prekrasen značaj. Izkazala se je za zelo pametno, zanesljivo in uravnoteženo hrtico.

 

Dobro se počuti med ljudmi, tudi tistimi, ki jih še ne pozna. Razume se tudi z vsemi psi, tako s samci kot s samicami, ne glede na njihovo pasmo in velikost. Zdaj čaka na največjo spremembo v svojem življenju, in sicer na družino, ki ji bo odprla vrata svojega doma in srca ter ji dala ljubezen in spoštovanje.

 

Rayita je v zavetišču opravila preizkus z mucami in ni kazala plenilskega vedenja, zato menimo, da bo lahko živela v domu z mucami, seveda ob primernem predhodnem uvajanju.

Prevoz v Slovenijo možen v začetku julija 2024.

V iskanju doma

 

Informativni vprašalnik za posvojitelje

galga RAYITA
rayita-galgo-09
rayta-galgo-08
ryita-galgo-06
rayita-galgo-05-scaled
rayita-galgo-07
rayita-galgo-03
rayita-galgo-04
rayita-galgo-02
rayita-galgo-01-e1714506487912
bottom of page