top of page

 

GINO

 

Pasma: lurcher saluki

Spol: samček

Barva: rjava

Višina: še raste
Datum rojstva: 13. november 2023

Gino-16.jpg

Gino je eden od štirih mladičkov psičke Ellie – bratec Gie, Felima in Derena. Gino je zelo sckrljan in prijazen psiček čudovitega značaja, ki odrašča v zavetišču med ljudmi in v pasji družbi. Zaradi tega je dobro socializiran. Njegova mama Ellie se je v zavetišču izkazala kot izjemno skrbna in dobra pasja mama.

 

Gino živi sredi svoje pasje družinice in se v zavetišču druži tudi z drugimi psi, s katerimi se rad igra in z nekaterimi spleta dobra prijateljstva. Povsem običajno se mu zdi, da ga venomer obkrožajo različni ljudje, tako moški kot ženske, mladi, stari in tudi otroci. Gino z vsemi z veseljem deli svoj vsakdan.

 

Je samozavesten in ljubeč psiček, ki je neobremenjeno odprt za spoznavanje ljudi.

 

Opisujejo ga kot zelo obetavnega navihanca, ki mu iskanje pozornosti pri ljudeh ne predstavlja prav nobene težave. Pri tem početju pa spoštuje ritem komunikacije, počaka na svoj trenutek in se zna umiriti tudi po vznemirljivi igri, odkrivanju sveta in interakciji.

 

Gino je prebrisan fantič, ki je res zelo dojemljiv za učenje. Zna se prilagoditi okoliščinam in si neizmerno želi spoznavati svet okoli sebe, kar je za mladičke njegove starosti še posebej zanimivo. Rad gre na sprehod, saj dobro ve, da bo zunaj spet pridobil kakšno novo izkušnjo, spoznal nove dražljaje – vonjave, zvoke, nove ljudi, druge pse in različne živali.

 

Otroci ga še prav posebej privlačijo, saj zanj pomenijo zanimivo družbo z veliko igre, ljubkovanja in dogodivščin. Uči se tudi hoje na povodcu.

Zelo rad je v družbi drugih psov in se uspešno uči tudi pravil pasjega bontona. Je pravi dobrovoljček; ima pozitiven odnos tako do hrtov kot do psov drugih pasem. Je miroljuben in prijazen do psičkov manjše rasti. Malčki se med seboj seveda dobro razumejo! 😊

 

Tudi do mačk je prijazen in jih prepoznava kot socialne partnerje. Z njim so opravili več testov z mucami in v njihovi bližini je ostal miren in sproščen. Ni pokazal nobenih plenilskih namenov, zato menimo, da bo ob primernem uvajanju lahko živel z mucami.

 

Gino se rad vozi z avtom. Družini, ki bo mu imela željo in možnost posvetiti dovolj kvalitetnega časa in zanimive izkušnje, bo postal prečudovit življenjski sopotnik.

 

Celotna Elliina družinica je nastanjena v zavetišču Limerick Animal Welfare.

 

Zaradi njegove rosne mladosti ga na Irskem ne bodo sterilizirali/kastrirali. Poseg se opravi po doseženem psihofizičnem razvoju psička na stroške lastnika.

 

Prevoz v Slovenijo možen v drugi polovici marca 2024.

V iskanju doma

Informativni vprašalnik za posvojitelje

mladiček lurcherja GINO
Gino-7
Gino-adozione-greyhound-22
Gino-adozione-greyhound-05
Gino-adozione-greyhound-03
Gino-adozione-greyhound-23
Gino-adozione-greyhound-04
Gino-adozione-greyhound-20
Gino-adozione-greyhound-12
Gino-adozione-greyhound-21-e1709051743264
Gino-adozione-greyhound-15
Gino-adozione-greyhound-19
Gino-adozione-greyhound-13
Gino-adozione-greyhound-18
Gino-adozione-greyhound-17
Gino-adozione-greyhound-14
Gino-adozione-greyhound-11
Gino-adozione-greyhound-10
Gino-adozione-greyhound-06
Gino-adozione-greyhound-09
Gino-adozione-greyhound-01
Gino-adozione-greyhound-08
Gino-adozione-greyhound-02
Gino-adozione-greyhound-16
bottom of page