top of page

 

LILLY

 

Pasma: lurcher (mešanka z deerhoundom)

Spol: samička

Barva: siva, rjava in bela

Višina: 60 cm
Datum rojstva: 8. januar 2023

lilly-8.webp

Lilly je samozavestna hrtica, dovzetna za družbo ljudi. Rada ima pozornost, neizmerno uživa v ročni masaži in cartanju, zato si močno želi bližine.

 

Do ljudi, ki jih pozna, je zelo ljubeča, vesela ter pripravljena na druženje in igrivo sodelovanje.

 

Je zelo ekspresivna – svoje veselje sporoča s pogledom, z izrazom na obrazku in živahnim repkom. Je optimistično in hvaležno dekle, ki je zelo predano ljudem, ki pridobijo njeno zaupanje.

 

Venomer je dobre volje in globoko ustrežljiva. Je radovedna in pozorna na dogajanje okoli sebe; rada sodeluje pri hišnih dejavnostih, da le ima vse pod kontrolo.

 

Sprehodi so priložnost, da vonja, raziskuje, posluša, gleda, se ustavi in ​​pusti soncu in vetru, da jo božata po obrazku. To je tudi trenutek predanega druženja z izbranimi ljudmi.

 

Ko ji pred sprehodom nataknejo ovratnico in povodec, se ji obrazek zasveti, repek pa izraža njeno neizmerno veselje in hvaležnost. Hoje z oprsnico in povodcem je že vajena.

 

Z otroki je potrpežljiva, pravzaprav odlična.

 

Do psov je lahkotna in pomirjujoča, vedno najde način, kako se razumeti z vsemi. Dobro shaja tako s samci kot samicami. Primerna in nežna je tudi za sobivanje z majhnimi kužki.

 

Na povodcu je zelo vljudna in lepo vodljiva.

Med igro z drugimi psi v ogradi se na vso moč zabava. Spretna je v izumljanju novih iger, vključevanju drugih v igrive dejavnosti in hitrem odzivanju na predloge drugih psov. Videti je, da kompetentno prehaja iz trenutkov aktivnosti in igre v obdobje popolne mirnosti in sprostitve.

 

Lahko živi kot pasja edinka ali pa z drugimi psi. Če bo edini kuža v družini, je treba vedeti, da ne more biti veliko sama. Veščino »ostati sama doma« bo treba usvajati postopoma in z velikim potrpljenjem.

 

Je varovanka zavetišča Limerick Animal Welfare, sicer pa prihaja iz naselja irskih popotnikov, kar pomeni, da za seboj nima lahkega življenja.

 

Vajena je vožnje z avtomobilom; zdi se ji kot nekaj povsem normalnega in pozitivnega.

 

Prevoz v Slovenijo možen konec avgusta 2024.

V iskanju doma

Informativni vprašalnik za posvojitelje

lurcherka LILLY
lilly-grey-adopzione-2
lilly-grey-adopzione-11
lilly-grey-adopzione-13
lilly-grey-adopzione-12
lilly-grey-adopzione-8
lilly-grey-adopzione-4
lilly-grey-adopzione-10
lilly-grey-adopzione-9
lilly-grey-adopzione-7
lilly-grey-adopzione-3
lilly-grey-adopzione-6
lilly-grey-adopzione-1
bottom of page