top of page

OLYMPIA

 

Pasma: galgo

Spol: samička

Barva: črna

Datum rojstva: 1. junij 2015

Olympia-6.jpg

Olympia je lepa galga, kot ebenovina črne dlake in lesketajočih lešnikovih oči. Čudovita pa je tudi karakterno: z vsemi je družabna, zelo prisrčna, mirna. Mirna v manirah in prijazna v vedenju.

 

Italijanski prostovoljci so jo srečali v zavetišču Scooby Medina del Campo. V potnem listu je kot leto rojstva navedeno 2015, vendar je veterinar ocenil, da je vsaj dve leti mlajša.

 

Olympia deli usodo mnogih španskih hrtov, celo prerezali so ji vrat, da bi odstranili mikročip, ko so jo zavrgli, vseeno pa je uspela ohraniti zavidljiv značaj. Razume se z vsemi psi, samci in samičkami, odlična je na sprehodih, lepo hodi na povodcu, obenem pa je pozorna na vse okoli sebe.

 

Je zelo radovedna in voha povsod, vendar brez vlečenja in ostalih motenj. Preizkusili so jo tudi z mucami, vendar na vrtu zanje ni pokazala zanimanja. Zato menimo, da bo lahko sobivala z mucami, seveda ob primernem začetnem uvajanju vseh na skupno življenje.

 

Olympia je čudovita galga, po postavi in ​​značaju, ki potrpežljivo čaka na čisto svojo družino, ki jo bo imela neizmerno rada, jo bo spoštovala in ji bo omogočila zanimivo spoznavanje sveta.

Prevoz v Slovenijo možen v začetku julija 2023.

V iskanju doma

 

Informativni vprašalnik za posvojitelje

Sprehod
Z muckami
Vse raziskati ...
galga OLYMPIA
Olympia-galgo-adozione-pet-levrieri-onlus-6
Olympia-galgo-adozione-pet-levrieri-onlus-5
Olympia-galgo-adozione-pet-levrieri-onlus-4
Olympia-galgo-adozione-pet-levrieri-onlus-3
Olympia-galgo-adozione-pet-levrieri-onlus-2
Olympia-galgo-adozione-pet-levrieri-onlus-1
bottom of page