TADGH

 

Pasma: saluki

Spol: samček

Barva: rjava

Višina: 68 cm
Datum rojstva: julij 2020

Noah-adozione-levrieri-greyhound-6.jpg

Še en lurcher, še ena zgodba, ki se zdi že napisana, podobna mnogih lurcherjev, ki se skotijo in umrejo pod irskim nebom, brez imena, brez vedenja, da so sploh kdaj obstajali. Toda usoda je bila Tadgu naklonjena. Prostovoljci zavetišča LAW so izvedeli zanj in ga uspeli odkupiti od irskih popotnikov (t. i. gypsies). Prepričali so jih, da so se mu odpovedali v zameno za vreče s hrano in zdravila za druge pse.

 

V zavetišču je bil le nekaj tednov, posvojila ga je irska družina, ki pa ga je žal kmalu vrnila nazaj, saj se jim je življenje korenito spremenilo. Gre torej za kužka, ki je že vajen bivanja v stanovanju in hišnih pravil. Da je WC zanj na vrtu oz. izven hiše je že povsem usvojil.

 

Tadgh je sončen in ljubeč hrt. Odprt je za nove izkušnje; pri raziskovanju se sploh ne zadržuje. Takoj se loti kakšne avanture, ki še dodatno spodbuja njegovo prirojeno radovednost. Okolica je zanj vesolje stvari, ki jih je treba odkriti, ovohati in preučiti.

 

Do ljudi je sproščen in željan njihove družbe.

 

Z muckami je miroljuben, saj jih vidi kot socialne partnerje. Zato menimo, da bo lahko živel z njimi v domačem okolju, seveda ob primernem začetnem uvajanju.

Prevoz v Slovenijo možen v začetku marca 2023.

V iskanju doma

 

Informativni vprašalnik za posvojitelje

Razmršeni fant
No, kaj je?!
Tečem
Sprehod
saluki TADGH
Noah-12
Noah-adozione-levrieri-greyhound-11
Noah-adozione-levrieri-greyhound-2
Noah-adozione-levrieri-greyhound-10
Noah-6
Noah-adozione-levrieri-greyhound-5-e1666163060308
Noah-adozione-levrieri-greyhound-3
Noah-adozione-levrieri-greyhound-7
Noah-adozione-levrieri-greyhound-4
Noah-adozione-levrieri-greyhound-1
Noah-adozione-levrieri-greyhound-9