top of page

NERI

 

Pasma: galgo

Spol: samček

Barva: črna

Datum rojstva: 5. junij 2023

Negri-5.jpg

Neri je očarljiv, simpatičen petmesečni kuža, Liin bratec. Rešili so ju prostovoljci zavetišča BaasGalgo iz perrere v Madridu.

 

Kot že tolikokrat do zdaj, sta bila tudi Neri in Lia, kljub svoji mladosti, zavržena in zapuščena. Galguero je menil, da sta neuporabna, ker se pri lovu nista izkazala.

 

Negri je zdaj na varnem: ima hrano in pomoč na vsakem koraku. Vendar je mladiček, ki potrebuje še marsikaj drugega – brezpogojno ljubezen in cartanje predane družine in veliko lepih izkušenj, da bo zrasel v uravnoteženega mladeniča.

 

Kljub rosni mladosti že kaže tipične lastnosti samca galga – je odličen crkljivček, ki obožuje fizični stik in že zdaj izkoristi vsako priložnost, da bi bil deležen čim več nežnosti.

 

Kot vsi mladički je živahen, družaben, igriv, radoveden in temperamenten. Privlači ga čisto vse. Potreboval bo okolje, ki bo omogočilo, da pride do izraza njegov karakter: torej vrt ali dvorišče, zanimive sprehode in tek v naravi.

 

Neri za uravnoteženo rast in psihofizični razvoj potrebuje družino, kjer so člani družine v glavnem doma. Mladički ne morejo biti dolgo časa sami doma, potrebujejo socializacijo in družbo.

Dobro mu bo dela tudi prisotnost še enega uravnoteženega psa, ki mu bo postal vodnik skozi življenje; tako se bo hitreje naučil rutine in se privadil na vsakodnevno nekajurno odsotnost družinskih članov.

Lahko živi z mačkami.

 

Neri bo fantastičen sopotnik tudi družinam z otroki, saj mu bodo človeški mladički postali tesni prijatelji pri igri in vsakodnevni zabavi.

 

Smo v pričakovanju novih fotografij in videev.

 

Neri zaradi rosne mladosti ob prihodu z Irske ne bo kastriran. Poseg se opravi po doseženem psihofizičnem razvoju psička na stroške lastnika.

Prevoz v Slovenijo možen konec novembra 2023.

V iskanju doma

 

Informativni vprašalnik za posvojitelje

galgo NERI
Negri-11
Negri-galgo-adozione-pet-levrieri-12-scaled
Negri-galgo-adozione-pet-levrieri-5-scaled
Negri-galgo-adozione-pet-levrieri-onlus-1 (Medium)
Negri-galgo-adozione-pet-levrieri-4-scaled
Negri-galgo-adozione-pet-levrieri-7-scaled
Negri-galgo-adozione-pet-levrieri-10-scaled
Negri-galgo-adozione-pet-levrieri-9-scaled
Negri-galgo-adozione-pet-levrieri-onlus-2 (Medium)
Negri-galgo-adozione-pet-levrieri-8-scaled
Negri-galgo-adozione-pet-levrieri-11-scaled
Negri-galgo-adozione-pet-levrieri-onlus-3-e1698934986684 (Medium)
Negri-galgo-adozione-pet-levrieri-6-scaled
bottom of page