top of page

CAMPANO

 

Pasma: galgo

Spol: samček

Barva: črna

Ocenjena starost: 2 leti

Campano 2.jpg

Campano je tipičen samček galgo – sončen, ljubek in hkrati vesel, razigran. To je fant, ki bo postal čudovit življenjski sopotnik takoj, ko bo našel svojo pravo, sočutno družino, ki ga bo pripravljena potrpežljivo sprejeti v svoje življenje.

 

Mladenič je star približno dve leti in je srednje velikosti. Krasi ga svetleč plašček črne barve. Iz perrere v Cuenci so ga rešili prostovoljci zavetišča BaasGalgo. Galguero ga očitno ni več potreboval in ga je prepustil gotovi smrti.

 

Čeprav je že nekaj mesecev v zavetišču, ni izgubil upanja; ohranil je značaj pravega dobrovoljčka.

 

Po srečanju z italijanskimi prostovoljci je takoj navezal stik z eno od deklet in jo prosil za cartanje, božanje in pozornost. Iz fotografij je lepo razvidno, da je res zelo, zelo prikupen.

 

V zavetišču se dobro razume tako s samci kot s samičkami; je dobro vodljiv na povodcu in zelo igriv ter primernega vedenja do drugih psov.

 

Prostovoljci Pet Levrieri bodo kmalu obiskali španska zavetišča. Srečali se bodo tudi s Campanom in drugimi galgi, ki bodo iz Španije prispeli v prihodnjih mesecih, zato se nadejamo novih fotografij in videoposnetkov.

 

Zahvaljujoč svojemu ljubkemu in odprtemu značaju je primeren za prvo posvojitev in hrtje začetnike. Lahko bo živel pri družini z otroki, kot edini pes ali v družbi z drugimi psi. Ker ni posebno plašen, se bo znašel tudi v mirnem mestnem okolju.

 

Campano si po dolgem čakanju v zavetišču še posebej zasluži krasno družino, polno ljubezni in globoke predanosti.

Prevoz v Slovenijo možen v začetku julija 2024.

V iskanju doma

 

Informativni vprašalnik za posvojitelje

galgo CAMPANO
campano_10
campano_11-scaled
campano_07-scaled
campano_08
Campano (17)
Campano (9)
campano_12-scaled
Campano (16)
Campano (14)
Campano (11)
Campano (15)
Campano (10)
Campano (12)
Campano (13)
bottom of page