top of page

MEÑO

 

Pasma: galgo

Spol: samček

Barva: smetane

Ocenjena starost: 5 let

Meno-4.jpg

Meño je veličasten galgo z »zlato« dlako. Prostovoljci zavetišča BaasGalgo so ga nedavno rešili iz perrere v Toledu.  

 

Zagotovo je njegova zgodba podobna usodi mnogih galgov ... galguero ga je zavrgel takoj po zaključku lovne sezone, saj ni bil med izbranimi tekači za naslednjo sezono.

 

Meño je imel do prihoda v zavetišče bedno življenje, sestavljeno iz izkoriščanja in grobosti, kljub temu pa upravnica zavetišča poroča, da ohranja pozitiven odnos do ljudi, brez strahu in bojazni. Želi zaživeti na novo in oblikovati prihodnost, sestavljeno iz čudovitih izkušenj, skupaj z družino, ki ga bo ljubila in spoštovala.

 

Ne le, da je fant neverjetne postave, poleg tega je še zelo družaben, uravnotežen in nadvse ljubeč hrt, ki z užitkom išče stik s človekom, saj ve, da bo tako deležen pozornosti in božanja.

 

Na sprehodu je lepo vodljiv. Brez nenadnih potegov sledi vodniku, pravzaprav z veseljem hodi ob njem, z drugimi psi pri srečanjih pa je ustrežljiv in dobre volje. Razume se z vsemi, samci, samičkami in majhnimi kužki.

 

Do muck je pokazal nekaj radovednosti, vendar brez plenilskega nagona. Zato menimo, da se bo naučil živeti z domačo muco, seveda ob primernem začetnem uvajanju obeh na skupno sobivanje.

Očarljivi galgo – Meño – ima vse lastnosti, da postane izjemen življenjski sopotnik svoje družine, tudi otrokom.

Prevoz v Slovenijo možen v začetku julija 2023.

V iskanju doma

 

Informativni vprašalnik za posvojitelje

galgo MEÑO
Meno-galgo-adozione-pet-levrieri-onlus-5-2
Meno-galgo-adozione-pet-levrieri-onlus-4-2
Meno-galgo-adozione-pet-levrieri-onlus-3-1
Meno-galgo-adozione-pet-levrieri-onlus-2-1
Meno-galgo-adozione-pet-levrieri-onlus-1-1
bottom of page