top of page

PANTOJA

 

Pasma: galgo

Spol: samička

Barva: tigrasta

Višina: 65 cm

Ocenjena starost: 3 leta

Pantoja-4.jpg

Pantoja je sladka, umirjena galga, vljudnega in mirnega vedenja. Je varovanka zavetišča BaasGalgo, kjer po rešitvi predano skrbijo zanjo. Člani Pet Levrieri so jo spoznali med svojim obiskom španskih zavetišč; opisujejo jo kot umirjeno, samozavestno hrtico, ki se ne boji ljudi.

 

Na povodcu je lepo vodljiva; dobro se odziva na povelja vodnika, ne vleče in mirno prilagaja korak. Je čudovita galgica, ki obožuje cartanje, pozornost in človeški stik. To za galge, rešene trpke preteklosti, ni samoumevno, a Pantoja je, kljub trpinčenju in zavrženosti, uspela ohraniti miren in sijoč značaj.

 

Vizualno je zelo lepa v tigrastem plaščku in z nežnimi očmi. Optimistično gleda v prihodnost ... rožnato in polno lepih stvari.

 

Manjka ji le družina, ki jo bo sprejela odprtih rok in s toplim srcem, ter ji omogočila, da dokončno pusti preteklost v ozadju in se nasmehne življenju. Deklica želi spoznavati svet, se soočati z novimi izkušnjami in veseljem.

Pantoja se prijazno in vljudno  druži z vsemi psi, samci, samicami in celo majhnimi kužki.

Do muck ne kaže nestrpnosti oz. jih sploh ne opazi, zato menimo, da bo ob primernem začetnem uvajanju lahko živela z domačo muco.

Prevoz v Slovenijo možen v drugi polovici aprila 2023.

V iskanju doma

 

Informativni vprašalnik za posvojitelje

Mucka
Magična galga
galga PANTOJA
Pantoja-adozione-galgo-pet-levrieri-onlus-2
Pantoja-adozione-galgo-pet-levrieri-onlus-4
Pantoja-adozione-galgo-pet-levrieri-onlus-1
Pantoja-adozione-galgo-pet-levrieri-onlus-3
bottom of page