top of page

VIENTO

 

Pasma: galgo

Spol: samček

Barva: zlata

Ocenjena starost: 4 leta

viento_4.webp

Viento je kot sveži veter hitro premagal ovire in težave, tudi zavrženost, in je zdaj resnično čudovit galgo – tako vizualno kot značajsko.

 

Prostovoljci Pet Levrieri so tega veličastnega galga srečali med obiskom Španije v zavetišču Scooby Medina del Campo. Predstavil se jim je »velik« hrt, eden tistih, ki mu je uspelo pustiti preteklost za seboj, unovčiti pridobljene izkušnje in iz njih potegniti pozitivne smernice za prihodnost.

 

Na sprehodu je bil zglednega vedenja: je namreč radoveden kuža, ki lepo sledi vodniku in se prilagaja njegovemu tempu; ne vleče, hodi elegantno, samozavestno in brez strahu. Takoj je videti, da je uravnotežen pes, ki je očitno že ozavestil, da je pred njim nova življenjska priložnost. Njegov pogled je usmerjen naprej – v prihodnost, z močjo, ki jo črpa iz preteklih izkušenj in spreminja v pozitivno energijo.

 

Estetsko lep, skladnega in zanesljivega koraka je preprosto sijajen galgo. Izraz na njegovem obrazu in v očeh z globokim in inteligentnim pogledom poudarja njegovo lepoto in veličino.

 

V svoji ogradi je prostovoljce mirno sprejel ter družabno in vedro pristopil k njim. Obožuje stik s človekom, v ogradi pa se dobro razume z vsemi psi, samci in samicami; z vsemi se druži prijazno in spoštljivo.

 

Na vrtu se je srečal tudi z mucami. Do njih ni kazal znakov agresije ali prevelikega zanimanja, zato menimo, da bo ob dogovornem začetnem uvajanju lahko živel z domačo muco.

 

Viento, galgo neprecenljivih kvalitet, bo postal zanesljiv in iskren življenjski sopotnik tistim, ki mu bodo tudi sami odprli srce.

Prevoz v Slovenijo možen v začetku julija 2024.

V iskanju doma

 

Informativni vprašalnik za posvojitelje

galgo VIENTO
viento_galgo_adozione_09
viento_galgo_adozione_06
viento_galgo_adozione_04
viento_galgo_adozione_07
viento_galgo_adozione_03
viento_galgo_adozione_05
viento_galgo_adozione_08
viento_galgo_adozione_01
viento_galgo_adozione_02
bottom of page