top of page

WOODY

 

Pasma: galgo

Spol: samčak

Barva: črna in bela

Višina: 70 cm

Ocenjena starost: 2 leti

woody-2.webp

Pred vami je res čudovit galgo. Woody je mešanica lepote, veselja in želje po življenju. Svojo ljubezen z navdušenjem razdaja naokoli. Njegova sreča je eksplodirala, ko so ga pripeljali v zavetišče BaasGalgo; rešili so ga iz perrere v Madridu, kamor so ga pripeljali, ker najverjetneje ni bil primeren za lov … Takoj po prihodu v zavetišče je razumel, da bo od sedaj dalje njegovo življenje bolj rožnato in upanja polno.

 

Woody je sladek, prijazen, družaben in zelo igriv galgo. Italijanski prostovoljci so ga spoznali med obiskom španskih zavetišč in bili navdušeni nad njegovo veliko željo po boljši prihodnosti ter nad njegovo prijaznostjo in radoživostjo.

 

Kot vsi samci galgi obožuje cartanje, božanje in bližino prijaznih ljudi. Rad teče, vendar se vedno vrne k tistemu, ki ga pokliče: na vrtu zavetišča se je igral in tekal, ko so ga poklicali, in takoj je stekel k njim po pohvalo in veliko ročne masaže. Rad se smuka okoli ljudi, da se le ukvarjajo in družijo z njim.

 

Dobro se razume z vsemi psi, samci, samicami vseh velikosti. Res je poseben galgo.

 

Woody je veličasten galgo bele dlake s črnimi lisami, njegov obrazek je prisrčen in vedno nasmejan, očke navihane in vedno prešerne. Njegova veselost in prijaznost sta resnično nalezljivi.

 

Zdaj potrebuje samo še družino, ki se bo veselila z njim, mu dala veliko lepih izkušenj in mu bo pomagala rasti in zoreti na najboljši možni način.

Veseli in ponosni smo, da Woody za vedno prihaja v Slovenijo.

V iskanju doma

 

Informativni vprašalnik za posvojitelje

galgo WOODY
woody-adozione-galgo-pet-levrieri-ets-4
woody-adozione-galgo-pet-levrieri-ets-6
woody-adozione-galgo-pet-levrieri-ets-7
woody-adozione-galgo-pet-levrieri-ets-5
woody-adozione-galgo-pet-levrieri-ets-3
woody-adozione-galgo-pet-levrieri-ets-1
woody-adozione-galgo-pet-levrieri-ets-2
bottom of page